witam dlaczego nie mozna otrzymac darmowego kapitału 50$ na party Poker ? Kolega tam grywa i chętnie tez bym tam popykał !!!
jak Ja otrzymywałem kapitał to szło na party wybrać. Nie wiem co oni znowu pokiełbasili ;/ zycie
Witajcie
Cały czas modyfikujemy i doskonalimy naszą ofertę, więc zmieniają się również roomy, na jakie można otrzymać kapitał startowy.
Na danym moment darmowe 50 $ kapitału startowego możesz otrzymać na:
- Poker770,
- Betfair Poker,
- Titan Poker.
Nie oznacza to jednak, że w przyszłości nie będziemy oferowali kapitału na inne poker roomy (w tym również na PartyPoker).
Pozdrawiam
tylko że własnie zdałem Quiz i chciałbym otrzymac na Party inne poker romy mnie kompletnie nie interesują ! czytalem i podobno jeszcze miesiąc temu była oferta aby otrzymac kapitął na party !! Jestescie w stanie mi pomoc ?
radze sie wstrzymac. moze w niedlugim czasie znowu bedize dostepny kapital na PP. nie wiem jak betfair i titan ale 770 ssie.
Na 770 poker kapitał jest uwalniany stopniowo po 10$. Najlepiej zapytaj sie gdzie dają obecnie kapitał , albo może jakiś moderator się dowie czy góra nie ma w planach przywrócić kapitału na Party, bo użytkownicy raczej takiej wiedzy nie mają
Witam.
Tak jak Mooris wyżej napisał, nie ma niestety w tym momencie możliwości otrzymania kapitału startowego na PartyPoker.
Aktualne platformy na których oferujemy darmowe 50 $ są zawsze na tej stronie: https://polska.pokerstrategy.com/quiz/platform/
Pozdrawiam.