Cześć, Jaki VPN polecacie do gry w pokera? Bo jestem w Niemczech i dostaje komunikat na starsach eu, ze nie jest obsługiwane w moim regionie.
Mam pytanie gram z Polski jak instalowałem PS poprostu użyłem aplikacji do oszukania lokalizacji i ustawiłem się we Francji czy Czy Portugalii nie pamiętam. Zainstalowałem apke Starsow na telefonie a potem o dziwo (także teraz) nie korzystałem z z aplikacji oszukującej GPS. Gram tak już chwilę nie korzystam z żadnych VPN i jestem w Polsce mam GPS w lokalizacji z Polski. Czy wszystko jest ok? Czy mogę tak grać?
A jak nie to jak mam grać na smartfonie? Oczywiście uprzedzam nie interesuje mnie odpowiedź wyprowadź się z Polski
Napisane przez max88xam
Mam pytanie gram z Polski jak instalowałem PS poprostu użyłem aplikacji do oszukania lokalizacji i ustawiłem się we Francji czy Czy Portugalii nie pamiętam. Zainstalowałem apke Starsow na telefonie a potem o dziwo (także teraz) nie korzystałem z z aplikacji oszukującej GPS. Gram tak już chwilę nie korzystam z żadnych VPN i jestem w Polsce mam GPS w lokalizacji z Polski. Czy wszystko jest ok? Czy mogę tak grać?
Na Pokerstars.ES (wersja Starsów dla Hiszpanów, Francuzów, Portugalczyków) Polacy są akceptowani więc możesz tam grać spokojnie bez żadnego VPN. Problem jest z ewentualną wypłatą - na ten moment jedynie wypłata na konto bankowe. VPN jedynie był potrzebny aby pobrać aplikacje.
Hmmm właśnie ja mam pokerstars.eu apke. Ale ok jak jak mnie zbanują to dam znać. Elooo z fartem.
Napisane przez max88xam
Hmmm właśnie ja mam pokerstars.eu apke. Ale ok jak jak mnie zbanują to dam znać. Elooo z fartem.
z Polski mozna grac na Starsach bez zadnych VPN_ów