Witam
Mam do was pytanie jaki room wybrac do HU SNG interesuje mnie mala prowizja na stawkach za 1-2. Oglądałem filmik ZAPOLKA ale on tam mowil ze granie na Betfair oplaca sie od 3$ a jestem pewny ze moje umiejetnosci na razie nie siegaja az tak wysoko. Mam do wybory PartyPoker, Poker770, Betfair, Everest i Titan.
sieć iPoker ma 5% rake od najniższych stawek dla HU SnG - czyli Poker777 i Titan z tych co wymieniłeś
Dzięki wielkie;) wybrałem Titan pozdro
Mam problm bo widocznie robilem tu juz kiedys konto i nie mam takiej opcji jak stworz konto tylko od razu do logowania o co biega jak mam zrobic konto w takim razie?
Witam,
jeśli nie masz opcji utworzenia nowego konta, bo brak takowego przycisku, to prawdopodobnie masz coś źle poustawiane w Internet Explorer.
Titan Poker używa AciveX i powinieneś mieć to włączone. Poza tym upewnij się, że masz aktualną wersję Internet Explorer.
Pozdrawiam.
mam pytanie zrobilem sobie konto na betfair i musze wpisac alias chodzi o nick ktorym sie loguje czy nick jakim gram? Ok mam juz
Napisane przez Orangpendek
mam pytanie zrobilem sobie konto na betfair i musze wpisac alias chodzi o nick ktorym sie loguje czy nick jakim gram? Ok mam juz
Świetnie, że już sobie poradziłeś. Jeśli będziesz miał jeszcze jakieś pytania, to pisz śmiało
Pozdrawiam
Dobrze że wybrałeś sieć ongame na początek. W miarę fajny soft - przyjemnie się gra
Tak to dobry wybór! ♠_thumbsup:
Dobry bonus. Soft nie najgorszy można rzec.
Zycze powodzenia bo HU SNG to strasznie swingowa i tiltogenna odmiana(coś już lizlem)
Powodzenia
Szukam roomu ktory obecnie ma najlepsza oferte bonusowa i duzy wybor tur. MTT & Sng. Co polecacie?
Hej
Na Twoim miejscu zastanowiłbym się nad wybraniem PartyPoker, ew. PokerStars.
Jeśli chodzi o bonusy, wszystko znajdziesz w naszym przeglądzie poker roomów.
Pozdrawiam
Napisane przez pumaolePL
Szukam roomu ktory obecnie ma najlepsza oferte bonusowa i duzy wybor tur. MTT & Sng. Co polecacie?
Na PartyPoker niestety nie będziesz mógł dostać bonusu od pierwszej wpłaty, bo otrzymałeś na nim darmowe 50 $. W takim wypadku możliwość otrzymania bonusu od wpłaty ogranicza się do 60 dni od momentu otrzymania kapitału startowego.
Polecam bonus 100% do 600 $ na PokerStars - jeżeli oczywiście nie masz tam jeszcze konta.
Z tej strony należy pobrać oprogramowanie, wpisać kod strategy-pl podczas rejestracji oraz STARS600 podczas składania depozytu.
To może William Hill ? To również sieć iPoker - bonus 200% aż do 2000 $ + dodatkowo otyrzyamasz 1 StrategyPoint za każdy 1 $ wpłaty.
Napisane przez pumaolePL
Na P* mam konto,myslalem nad titan poker ew. poker770
Na obu poker roomach, po dokonaniu pierwszej wpłaty, otrzymasz bonus 200% aż do 2000 $. Minimalna wpłata to 20 $.
Na Poker770:
• Za każde zdobyte 350 Points770, uwalniasz 5 $ bonusu.
• Masz 45 dni na uwolnienie całego bonusu.
Na Titan Poker:
• Za każde zdobyte 330 Titan Poker Points, uwalniasz 10 $ bonusu. Bonus wypłacany jest dwa razy w tygodniu.
• Masz 30 dni na uwolnienie całego bonusu.
Te dwie oferty są w sumie podobne.
**************************************************************************************************************************
Przychylam się do sugestii Moorisa odnośnie William Hill - można dostać darmowe StrategyPoints w ilości równej sumie wpłaconej kwoty.