Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Jaki room wybrać

15 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
1,713 Wyświetlenia
Orangpendek
PokerStrategist

Witam
Mam do was pytanie jaki room wybrac do HU SNG interesuje mnie mala prowizja na stawkach za 1-2. Oglądałem filmik ZAPOLKA ale on tam mowil ze granie na Betfair oplaca sie od 3$ a jestem pewny ze moje umiejetnosci na razie nie siegaja az tak wysoko. Mam do wybory PartyPoker, Poker770, Betfair, Everest i Titan.

Odpowiedz
Cytat
14 odpowiedzi
johnybravo80
Oldschool Grinder

sieć iPoker ma 5% rake od najniższych stawek dla HU SnG - czyli Poker777 i Titan z tych co wymieniłeś

Odpowiedz
Cytat
Orangpendek Autor wątku
Orangpendek
PokerStrategist

Dzięki wielkie;) wybrałem Titan pozdro
Mam problm bo widocznie robilem tu juz kiedys konto i nie mam takiej opcji jak stworz konto tylko od razu do logowania o co biega jak mam zrobic konto w takim razie?

Odpowiedz
Cytat

Witam,

jeśli nie masz opcji utworzenia nowego konta, bo brak takowego przycisku, to prawdopodobnie masz coś źle poustawiane w Internet Explorer.

Titan Poker używa AciveX i powinieneś mieć to włączone. Poza tym upewnij się, że masz aktualną wersję Internet Explorer.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Orangpendek Autor wątku
Orangpendek
PokerStrategist

mam pytanie zrobilem sobie konto na betfair i musze wpisac alias chodzi o nick ktorym sie loguje czy nick jakim gram? Ok mam juz

Odpowiedz
Cytat
Mooris
PokerStrategist

Napisane przez Orangpendek
mam pytanie zrobilem sobie konto na betfair i musze wpisac alias chodzi o nick ktorym sie loguje czy nick jakim gram? Ok mam juz

Świetnie, że już sobie poradziłeś. Jeśli będziesz miał jeszcze jakieś pytania, to pisz śmiało :)

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
maciekdbr
Oldschool Grinder

alias to jest nick "stołowy"

Odpowiedz
Cytat
maciekdbr
Oldschool Grinder

Dobrze że wybrałeś sieć ongame na początek. W miarę fajny soft - przyjemnie się gra

Odpowiedz
Cytat
EitiPrieLeur
Oldschool Grinder

Tak to dobry wybór! _thumbsup:
Dobry bonus. Soft nie najgorszy można rzec.
Zycze powodzenia bo HU SNG to strasznie swingowa i tiltogenna odmiana(coś już lizlem)

Powodzenia

Odpowiedz
Cytat
pumaolePL
PokerStrategist

Szukam roomu ktory obecnie ma najlepsza oferte bonusowa i duzy wybor tur. MTT & Sng. Co polecacie?

Odpowiedz
Cytat
Mooris
PokerStrategist

Hej

Na Twoim miejscu zastanowiłbym się nad wybraniem PartyPoker, ew. PokerStars.

Jeśli chodzi o bonusy, wszystko znajdziesz w naszym przeglądzie poker roomów.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
Marta
Poker Player

Napisane przez pumaolePL

Szukam roomu ktory obecnie ma najlepsza oferte bonusowa i duzy wybor tur. MTT & Sng. Co polecacie?

Na PartyPoker niestety nie będziesz mógł dostać bonusu od pierwszej wpłaty, bo otrzymałeś na nim darmowe 50 $. W takim wypadku możliwość otrzymania bonusu od wpłaty ogranicza się do 60 dni od momentu otrzymania kapitału startowego.

Polecam bonus 100% do 600 $ na PokerStars - jeżeli oczywiście nie masz tam jeszcze konta.

Z tej strony należy pobrać oprogramowanie, wpisać kod strategy-pl podczas rejestracji oraz STARS600 podczas składania depozytu.

Odpowiedz
Cytat
pumaolePL
PokerStrategist

Na P* mam konto,myslalem nad titan poker ew. poker770

Odpowiedz
Cytat
Mooris
PokerStrategist

To może William Hill ? To również sieć iPoker - bonus 200% aż do 2000 $ + dodatkowo otyrzyamasz 1 StrategyPoint za każdy 1 $ wpłaty.

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
Marta
Poker Player

Napisane przez pumaolePL

Na P* mam konto,myslalem nad titan poker ew. poker770

Na obu poker roomach, po dokonaniu pierwszej wpłaty, otrzymasz bonus 200% aż do 2000 $. Minimalna wpłata to 20 $.

Na Poker770:

• Za każde zdobyte 350 Points770, uwalniasz 5 $ bonusu.

• Masz 45 dni na uwolnienie całego bonusu.

Na Titan Poker:

• Za każde zdobyte 330 Titan Poker Points, uwalniasz 10 $ bonusu. Bonus wypłacany jest dwa razy w tygodniu.

• Masz 30 dni na uwolnienie całego bonusu.

Te dwie oferty są w sumie podobne.

**************************************************************************************************************************

Przychylam się do sugestii Moorisa odnośnie William Hill - można dostać darmowe StrategyPoints w ilości równej sumie wpłaconej kwoty.

Odpowiedz
Cytat