Witam. Jaki byście polecili room na nl 25? Chodzi mi głównie o różnice między rake a poziomem danego room co waszym zdaniem jest for value? Np. na starsach eu jest mniejszy rake niż na es ale może być poziom większy i może lepiej grać na es.? Co myślicie o Party i GG? A może jeszcze innym room?
Jak wygląda sytuacja z wpłatami wypłatami? Mam konto Skrill ale pamiętam że nie mogłem wpłacić kasy że Skrill na party bo blokował mi bank albo skrill? Z góry dziękuję za info😀
Moim zdaniem GG najlepsze.Poziom gracze najsłabszy,rb największy,a i trafic zawsze jest. Skrill też działa.:f_drink:
Na PP skrillem nic nie zdzialasz niestety. EcoPayz w tej sytuacji polecam, choc troche drogo ;s
Dzisiaj próbowałem wpłacić hajs na PS z konta bankowego małą ilość żeby sprawdzić czy mi przejdzie i pojawił się problem bo tranzakcja nie udana były dwie opcje do zaznaczenia i z dwóch nie udało się. Docelowo będzie GG ale jeszcze nie mam ściągniętego softu ale chciałem się upewnić czy w ogóle będę mógł wpłacić a co gorsza wypłacać hajs jeżeli to problem po stronie skrill. Można jeszcze PSCard na skrill i na room ale czy to przejdzie?
GG rake to cichy zabójca, więc pokmiń. Chyba, że grindujesz 24/7 i jesteś w top leaderboardów.
Było coś też pisane, że wygrywających banują, ale to może bardziej urban legend.
InsanePL pisal,ze w leaderbordzie zrobil 60k raku, zajebali mu kase co wygral, plus nie wyplacili nagrod z rakeracu
Powiem Wam szczerze że to musi być przykre uczucie.. Wygrywasz sobie jakiś tam grubszy hajs myślisz na co tu nie wydać jakieś wakacje fajne czy coś a tu nagle blokada i chuj pogadane.. Osobiście polecam starsy może i jest mnóstwo dobrych graczy i słaby rakeback ale nie ma takich właśnie problemów z blokadami itp.
Napisane przez PiriPara
InsanePL pisal,ze w leaderbordzie zrobil 60k raku, zajebali mu kase co wygral, plus nie wyplacili nagrod z rakeracu
Nie da się ukryć, że nie byli przyjaźni dla graczy regularnych, szczególnie bumhunterów, którzy czyścili Vipków z kasy. Ich polityka od startu sieci do teraz na pewno się zmieniła. Nie twierdzę, że to co mówili uznani gracze na forum nie było prawdą, ale też warto posłuchać stanowiska roomu. Masę innych graczy grało i nie narzekali.
Z perspektywy czasu, myślę że były to dobre ruchy(ograniczanie regularsów) dla rozwoju samej sieci. Dziś są 3 globalną siecią z największym przyrostem ruchu, nie wiele im brakuje, żeby być number 1 jeżeli chodzi o ruch MTT. Jeszcze 2 lata temu nikt absolutnie nie miał podjazdu do starsów, polityka party może nie okazała się klapą ale naprawdę słabo wypaliła i jedyny room na dzień dzisiejszy, który ma realne szanse aby łyknąć starsy na przestrzeni 3 następnych lat to właśnie GG. Muszą na pewno w najbliższym czasie popracować nad optymalizacją prawną bo na razie tylko GG poker jedzie bo bandzie oferując swoje usługi prawie na wszystkich rynkach(reszta skinów pewnie będzie miało kilku miesięczne opóźnienie)