Przejdź do forum
Jaki Program używać...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Jaki Program używać? i Czy powinnienem ?

4 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
372 Wyświetlenia
Nalewajka
PokerStrategist

Witam ! :) Otóż mam pytanie czy powinnienem już zacząć używać jakiegoś programu z tymi wszystkimi statystykami obliczaniem jak gra przeciwnik i te wszystkie info jakie daje ( nie znam się ) czy jeszcze poczekać?
Bo sprawa wygląda tak gram od okolo miesiąca uczę się czytam jak najwiecej staram się rozwijać wrzucam ręce na forum ( za pomocą SideKick) bankroll raz powiekszam raz pomniejszam i nie wiem czy to już odpowiedni moment aby wykorzystac 30 dni testowe z HMM ? Bo nie chce ich też tak po prostu stracić gdy nie będzie mi to potrzebne bo pełna wersja pewnie troche bedzie kosztować a ja narazie nie chce już inwestowac ( kupiłem PokerMidset/Small Stakes za 200zł które zaczynam czytać) + odłożone mam 20$ na pierwszy depozyt z którym jeszcze czekam na wieksze doswiadczenie.

Czy te programy pomagają? są niezbędne? Prosze o rade :f_confused:

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
bearlock
Oldschool Grinder

Tak, te programy pomagają i w miare szybko zainwestuj w PT lub HM, bez nich ciężko będzie Ci się przebijalo prze limity.

Odpowiedz
Cytat
Nalewajka Autor wątku
Nalewajka
PokerStrategist

Dobra a tak to który wybrać ? ten Pt czy Hm ? co lepsze? i są jakieś poradniki bo programy po angielsku a mój takowy kuleje troszkę ...

Odpowiedz
Cytat
venatici
PokerStrategist

Cześć Nalewajka,

najlepiej jak sam wybierzesz ten, który będzie Ci pasował. I Hold'em Manager 2 i PokerTracker 4 mają wersje trial do pobrania. Więcej informacji znajdziesz pod tymi linkami:

-> Wypróbuj PokerTracker 4 za darmo
-> Wypróbuj Hold'em Manager 2 za darmo

Pozdrawiam!

Odpowiedz
Cytat