Przejdź do forum
Jaki bankroll na nl...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Jaki bankroll na nl25?

9 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
2,024 Wyświetlenia

Witam wszystkich,

W moim kolejnym podejściu do pokera, dość szybko udało mi się przejść nl10 chciałbym spróbować przeskoczyć na nl25, jednak chętnie zapytam kogoś bardziej doświadczonego jaki bankroll Waszym zadaniem jest wystarczający?

Gram BSS 9 stołów, myślicie że bankroll w okolicach 400-450$ jest odpowiedni do takiego przeskoku?

Pozdro

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi

Moim zdaniem nie. Zdecydowanie co najmniej $625 = 25BI. Na agro brm mozna sie przejechac.

Z $400 mozesz grac na PokerStars NL16 i szybciej ugrac BR na NL25.

Odpowiedz
Cytat
wojtaszka
PokerStrategist

Ja proponowałbym przynajmniej 800$/900$, ponieważ grając tyle stołów można mieć na prawdę niezłe swingi.

Odpowiedz
Cytat
bearlock
Oldschool Grinder

To juz zalezy , musisz sam sprobowac pograc troche i zobaczysz jak bedzie Ci sie gralo czy nie bedziesz za mocno tiltowal po starcie paru bi, ja np komfortowo sie czulem jak mialem rola okolo 800$ i wyzej a jak spadalem nawet w okolice 25bi to juz zaczynalo mi sie grac nerwowo.

Odpowiedz
Cytat
Mocnym
Oldschool Grinder

FR czy SH?

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dzięki panowie, szczerze mówiąc to mnie utwierdziliście żeby jeszcze jednak chwilkę poczekać - z 600-700 zaatakuje.

pozdr

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez Mocnym
FR czy SH?

SH

Odpowiedz
Cytat
dragoste
PokerStrategist

Witam,

przy grze SH tym bardziej moim zdaniem wypada trzymać się BRM, ponieważ gra jest bardziej dynamiczna. Do tego spory multitabling, jak mówisz 9 stołów, przemawia również za tym, aby ze wspinaniem się po limitach aż tak nie szaleć.

Jeśli grasz na PokerStars, to polecam skorzystanie z faktu, że niedawno powstał tam limit NL16, co może pozwolić Ci po pierwsze szybciej zbudować rolla na nl25, po drugie płynniej przejść pomiędzy stawkami. Różnice poziomów w grze będą mniejsze między tymi limitami.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
gburekk
Oldschool Grinder

2,5k$

Odpowiedz
Cytat