Przejdź do forum
Jak żyć po MuchBett...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Jak żyć po MuchBetter?

15 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
3,215 Wyświetlenia
Scarface9595
Legacy Member

Witajcie.
Przychodzę z pewnym pytaniem.
Jak wiadomo Mb tymczasowo padło, a byłem do niego Bardzo przywiązany, wszystko było dla mnie bardzo przejrzyste i zrozumiałe.

Jako że p* wycofało że swojego softu te opcję, to pozostaje Skrill,neteller i ecopayz.

I tutaj pytanie; Który z Tych trzech przypomina Much bettera? W kwestii przejrzystości, niepłacenia za stworzeniem konta, czy ewentualną kartę.
Co polecacie? Z góry dziękuję za odpowiedź. ;)

Odpowiedz
Cytat
14 odpowiedzi
qrchuck
Poker Player

nie wiem jak z netellerem, ale nigdzie z wymieninonych nie płacisz za karte, mi najbardziej podchodzil skrill, na eco nie narzekam netellera nie znam. nie mam tam karty. jak masz do wyboru te 3 opcje zdecydowanie skrill.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73
Elite Grinder

Skrill, na początek możesz korzystać z wirtualnej karty za darmo. Dodajesz do googlepay i bez problemu płacisz w sklepach.

Odpowiedz
Cytat
Rinnok
Elite Grinder

placisz raz w roku mi wlasnie sciagnelo 10usd za netka, za wirtualna oczywiscie nie placisz

Odpowiedz
Cytat
Scarface9595 Autor wątku
Scarface9595
Legacy Member

A czy na skrillu jest taka sama procedura, jak na mb?
Chodzi mi o weryfikację konta, skan dowodu i tak dałej.
Czyli można mieć cały czas kartę wirtualna i się za nią nie płaci ani grosza?

I ostatnia kwestia.

Jestem w de. Przy zakładaniu skrilla automatycznie mi wyskakuje, żeby rejestrować się w aktualnej lokalizacji, więc nie ma tutaj mowy o wstawianiu lokalizacji polskiej, prawda? I odrazu wstawić walutę w Euro? I jak to będzie wyglądało na p*? Zawsze grałem tam w USD.

Odpowiedz
Cytat
pzareba
PokerStrategist

Napisane przez tigerek73
Skrill, na początek możesz korzystać z wirtualnej karty za darmo. Dodajesz do googlepay i bez problemu płacisz w sklepach.

jak ja chcę wirtualną to pokazuje opłatę 2.5 USD

Odpowiedz
Cytat
tigerek73
Elite Grinder

Przepraszam za pomyłkę, 2,5$. Zgadza się. :f_thumbsup:

Napisane przez Scarface9595
A czy na skrillu jest taka sama procedura, jak na mb?
Chodzi mi o weryfikację konta, skan dowodu i tak dałej.
Czyli można mieć cały czas kartę wirtualna i się za nią nie płaci ani grosza?

I ostatnia kwestia.

Jestem w de. Przy zakładaniu skrilla automatycznie mi wyskakuje, żeby rejestrować się w aktualnej lokalizacji, więc nie ma tutaj mowy o wstawianiu lokalizacji polskiej, prawda? I odrazu wstawić walutę w Euro? I jak to będzie wyglądało na p*? Zawsze grałem tam w USD.

Euro najlepsze w twoim przypadku. To że grasz w USD , nie powoduje że nie możesz wpłacać i wypłacać w euro. Robisz sobie 2 waluty. Robisz konwersje waluty na P* , wtedy nie płacisz żadnej opłaty. Odnośnie weryfikacji nie wypowiem się robiłem 13 lat temu.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73
Elite Grinder

Nie wiem czy nie dostaniesz lepszego statusu jak zarejestrujesz się prze Pokerstrategy. Sprawdź sobie.

Odpowiedz
Cytat
Scarface9595 Autor wątku
Scarface9595
Legacy Member

Dziękuję Panowie za informację i pomoc.😊

A co do tej opłaty za wirtualną, to jeśli zarejestruje skrilla dzisiaj, wpłacę tam jakaś sume, odznacze, że chce mieć wirtualną, to kiedy mi pobierze te 2,5$?

Za samo konto nie płaci się nic?

A jakie są opłaty? Na przykład za wypłacenie z bankomatu albo za płacenie karta w sklepie?

Odpowiedz
Cytat
tigerek73
Elite Grinder

Pobierze Ci od razu. Nie dostaniesz nie mając pieniędzy na koncie.
Za płacenie w sklepach Polsce jak mam w zł to nic nie płace .
Wirtualną nie wypłacisz z bankomatu.

Odpowiedz
Cytat
SvenSane
Legacy Member

I ostatnia kwestia.

Jestem w de. Przy zakładaniu skrilla automatycznie mi wyskakuje, żeby rejestrować się w aktualnej lokalizacji, więc nie ma tutaj mowy o wstawianiu lokalizacji polskiej?

Jest możliwość, tylko wyłącz lokalizację bądź załóż z PC jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś, wtedy wybierasz i po podaniu adresu automatycznie nie zweryfikuje Ci go tylko będziesz musiał wysłać potwierdzenie adresu, wyciąg, rachunek.

Tylko wtedy po wybraniu tego i zweryfikowaniu przy logowaniu mogą na chwilę zablokować konto wykrywając inne IP kraju i potwierdzić czy to faktycznie Ty chcesz się zalogować.

Co do weryfikacji, potrzebne ID oraz webcam ale jeśli wszystko jest jak potrzeba to zajmuje to chwilę.

Odpowiedz
Cytat
Scarface9595 Autor wątku
Scarface9595
Legacy Member

Czyli robiąc to z pozycji pc mogę wpisać adres z Polski? I wtedy potwierdzić go.. no właśnie, czym? W Polsce za nić nie płacę, żeby móc wysłać potwierdzenie adresu.

Odpowiedz
Cytat
SvenSane
Legacy Member

Potwierdzenie adresu z Polski będąc na PL forum nie jest czymś ciężkim do zdobycia, w razie mogę pomóc :)

Odpowiedz
Cytat
Scarface9595 Autor wątku
Scarface9595
Legacy Member

Nie będę tutaj spamił, bo w sumie dowiedziałem się wszystkiego, czego powinienem.
Aczkolwiek jeśli chciałabyś powiedzieć w jaki sposób, to napisz do mniej tutaj ( jeśli można, bo ja nie mam statusu)

Dziękuję za informację i pomoc jeszcze raz. :)

Odpowiedz
Cytat
SvenSane
Legacy Member

offpokersy@gmail.com (Możesz tutaj :) )

Odpowiedz
Cytat