jak w temacie w jaki sposób robi się deale na starsach, party czy ipoker na FTP sytuacja jest bardzo przejrzysta a na reszcie nie za bardzo coś słyszałem że trzeba wysyłać maila do suportu ale nie jestem pewien.
Pozdro.
jak w temacie w jaki sposób robi się deale na starsach, party czy ipoker na FTP sytuacja jest bardzo przejrzysta a na reszcie nie za bardzo coś słyszałem że trzeba wysyłać maila do suportu ale nie jestem pewien.
Pozdro.
Umowy między graczami
23. Umowy między graczami w sprawie nowego podziału nagród w turnieju są na PokerStars dozwolone, chyba że w lobby turnieju zaznaczono inaczej.
1. Jeśli wszyscy pozostający nadal w grze użytkownicy wyrażą zgodę na nowy podział nagród zgodnie z wybraną przez nich formułą, PokerStars zatwierdzi tę umowę, po zakończeniu turnieju rozdzieli na jej podstawie nagrody i prześle potwierdzenie dokonanych transferów środków do wszystkich stron umowy.
2. Jeśli wszyscy pozostający nadal w grze użytkownicy życzą sobie dokonania nowego podziału nagród, prosimy o przesłanie w tej sprawie emaila na adres support@pokerstars.com i wpisanie w polu tematu: „URGENT Tournament # (tu należy wpisać nr turnieju) chop”, a pracownik działu obsługi klienta PokerStars przyjdzie do stołu, by zapewnić sprawne uzgodnienie zasad podziału. PokerStars nie może zagwarantować, że pracownik zjawi się wystarczająco szybko, jednak dołożymy wszelkich starań w celu uniknięcia opóźnień.
3. Zanim PokerStars zatrzyma zegar turniejowy, wszyscy gracze muszą wyrazić zgodę na udział w negocjacjach w sprawie nowego podziału nagród.
4. PokerStars nie będzie uczestniczyć w procesie ustalania przez graczy, czy planują zawrzeć umowę, ale będzie służyć pomocą przy jej realizacji i, przed dokonaniem transferów na opisanych powyżej zasadach, upewni się, że wszyscy gracze w pełni akceptują warunki umowy.
5. PokerStars zastrzega, że może wymagać, by - w ramach dowolnej umowy w sprawie nowego podziału nagród - określona część dzielonej kwoty została „odłożona na bok” jako suma gwarantowana dla zdobywcy pierwszego miejsca. Kwota ta zazwyczaj nie przekracza 5% łącznej puli nagród turnieju i zapewnia uczciwe warunki zwycięstwa. Konieczność odłożenia określonej kwoty w przypadku umowy między graczami jest zazwyczaj zawczasu ogłaszana w komunikacie wyświetlanym w lobby turnieju.
6. Określenie wszystkich warunków umowy należy do graczy. W razie nieobecności przy stole nadzorującego przebieg negocjacji w sprawie umowy przedstawiciela personelu PokerStars, zapis rozmów w tej sprawie na czacie może nie stanowić wystarczającego potwierdzenia umowy. Jednakże PokerStars może uznać umowę i ją wyegzekwować, jeśli wszystkie zainteresowane strony wyraźnie wyraziły na to na czacie zgodę.
7. Umowy takie są możliwe tylko przy finałowym stole, a podziałem nagród na nowych zasadach musi zostać objęty każdy z graczy pozostających nadal w grze.
8. Umowy są realizowane wyłącznie w turniejach na prawdziwe pieniądze.
9. Żadnego typu umowy o podziale nagród czy kapitału nie są dozwolone w wielostołowych turniejach jeden na jednego (heads-up) – z wyjątkiem stołu finałowego. Naruszenie tej zasady może spowodować nałożenie kary, w tym ostrzeżenia, dyskwalifikacji z turnieju (z całkowitą lub częściową utratą wygranych) i wykluczenia z PokerStars.
Umowy nie mogą się odnosić do punktów w rankingach Tournament Leader Board i Sit & Go Leader Board. Niestosowanie się do tej zasady może spowodować odebranie wszystkich punktów uczestnikom turnieju biorącym udział w nowym podziale nagród.
a na party czy np ipoker ,boss medii działa to w ten sam sposób czy tam po prostu nie ma takich opcji chodź w sumie na party widziałem chyba turnieje z dealami gorzej jak support nie zadziała za szybko
A co ma do tego support ? Deale robisz już na stoliku - jest do tego specjalna opcja
Pozdrawiam
Na Party klikasz przycisk, ze chcesz deal jak jest dostepny w danym turnieju. Jak wszyscy gracze zaznacza ten checkbox to nastepuje przerwa, gdzie chip leader ustali nowy podzial puli: moze ty byc roznymi metodami np proporcjonalnie do ilosci zetonow. Dostepny jest chat zeby sie mozna bylo dogadac. Jak ci nie pasuje taki podzial a nie chca sie zgodzic na twoje propozycje, to wciskach cancel deal i gra sie dalej.
Jak jest na innych platformach to niestety nie wiem, bo nie korzystalem nigdy z takiej opcji.
Pozdrawiam