Witam. Mam pare pytan, ale moze najpierw krotko opisze swoja sytuacje. Na pokerstrategy trafilem jakis rok temu oczywiscie otrzymalem kapital startowy ktory postanowilem wykorzysctac na Full Tilt, gralem z roznym skutkiem, az w koncu cos w miare zaskoczylo i doszedlem do 200 $ ale niestety pozniej troche mnie ponioslo i przegralem wszystko na Rushu. Mimo wszystko czulem ze najnizsze stawki juz w miare opanowalem. Od tamtej pory minelo pare miesiecy i teraz chcialbym sie zajac tym troche powazniej. Jaka platforme mi polecacie na poczatek? Moge wplacic 500-600 dolarow, ale czy jest w ogole szansa ze uwolnie az taki duzy bonus? Nie mam tez zadnego programu, czy elephant wystarczy czy lepiej od razu zainwestowac w Holdema? Na razie to tyle jak mi sie cos jeszcze nasunie to bede pytal
Witam,
wszystko zależy od tego, na jakich stawkach masz zamiar grać. Jeśli będą to mikrolimity, to trudno będzie Ci uwolnić taki duży bonus w całości. Nie znam Twoich umiejętności, ale po twoim wpisie obawiam się, że po wpłaceniu takiej kasy znowu może Cię "ponieść".
Jeśli chodzi o bonusy, to na Everest Poker otrzymasz od nas 600$ lub 1000$ jako bonus depozytowy, wysokość bonusu jest niezależna od wysokości Twojej wpłaty. Poza tym, bonus uwalnia się na bieżąco i po każdym odejściu od stolika otrzymasz 0,06$ za każdy SummitPoint.
Co do Elephant lub Hold'em Manager, to zależy od poker roomu, gdyż Elephant nie działa niestety na wszystkich poker roomach.
Pozdrawiam.
Hej 88maraton.
Elephant na początek w zupełności wystarczy.
Co do wyboru roomu, to oczywiście zależy w dużej mierze od tego jaką odmianę pokera chciałbyś grać.
Jeśli jeszcze nie jesteś pewien, to polecam Poker Stars. To prawdziwy kombajn pokerowy i właściwie o każdej porze znajdziesz tam chętnych do gry w każdą dostępna odmianę pokera.
Warto też zastanowić się nad naszą ofertą dotyczącą roomu William Hill:
Jeśli zależy ci na szlifowaniu umiejętności, czytaniu artykułów i oglądaniu filmów, to tutaj bardzo szybko możesz podnieść swój status.
Za każdy 1 $ raku otrzymujesz aż 5 StrategyPoints, a do tego wpisując kod promocyjny PSVIP oprócz bonusu od pierwszej wpłaty, otrzymasz już na starcie do 300 StrategyPoints (1SP za 1 $ depozytu).
Proponuje też odwiedzenie działu Mindset co by znowu cię nie poniosło
Dzieki za tak szybka odpowiedz
jesli wplace swoje pieniadze to juz na pewno mnie nie poniesie
zamierzam zaczac od mikrolimitow i grac no limit Holdem... nawet jesli nie zdolam uwolnic calego bonusu to rozumiem ze nic na tym nie trace? Tzn te pieniadze ktore wplace nie przepadna? Jesli chodzi o Poker Stars to niestety ale mam juz tam konto ale nie jest ono przypisane do Pokerstrategy a czy na Everest dziala Elephant?