Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Jak z kredytem?

4 Posty
3 Użytkownicy
1 Reakcje
433 Wyświetlenia
Dadramel
PokerStrategist

Siema,

Zastanawiało mnie ostatnio. Wśród nas są pokerzyści, którzy grają online i traktują to jako źródło dochodu (na pewno tacy są), ja się do nich nie zaliczam bo poker to moje hobby, w którym okazuje się nie jestem najgorszy. Ale jak to z wami jest - czy jeśli chcecie sobie kupić coś co kosztuje troche więcej - np. samochód to zbieracie całość kwoty (sic!)? Przecież nikt nie dostanie w banku kredytu podając jako źródło dochodu: poker :)

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi

Powiedz w banku ze puszki zbierasz po smietnikach to dostaniesz kredyt na mieszkanie

Odpowiedz
Cytat
ELENDOR
Elite Grinder

A o jakich samochodach mowa? Nie od dzis wiadomo, ze to nie jest takie proste zeby Cie skarbowka scigala za golfa 6 za 30k pln :)
Masz mentalnosc typowego polaka - nie mam kasy - aaa... wezme kredyt, jakos to bedzie.
Poker pro raczej nie mysli tymi kategoriami i kupuje wedlug BRM :) ( czyt. zbiera cala sume zawsze )
Poza tym - jesli ktos gra w pokera 4 living to chyba nie dla 200-300$/msc. ( jesli tak jest to powinien zmienic zajecie ) A co za tym idzie, to raczej nie problem zebrac wieksza kwote :P

Odpowiedz
Cytat
Dadramel Autor wątku
Dadramel
PokerStrategist

ok dzięki :)

Odpowiedz
Cytat