Jaki jest najlepszy HUD na SPINY pod PT4? Jakich używacie i co możecie polecić?
Napisane przez lukaszrako
Jaki jest najlepszy HUD na SPINY pod PT4? Jakich używacie i co możecie polecić?
Jeżeli zadajesz to pytanie , to znaczy że pojęcie masz niewielkie.
Polecam Ci zrobienie własnego HUD'a z podstawowymi statystykami , żeby używać ich poprawnie.
Jakis czas temu widziałem temat o tym "jakie podstawowe statystyki powinny się znajdować".
Jeśli masz problemy ze stworzeniem swojego HUD'a dla zajrzyj do Download Customizations od Poker Tracker 4 i na początek wybierz stamtąd sobie HUD.
Siema,
Jeśli grasz micro ($0.25-$3) to brak HUDa będzie najlepszym HUDem. Przy tak wielkim player poolu i niskim poziomie graczy, którzy kompletnie nie wiedzą co robią, używaniem HUDa i korzystaniem ze statystyk na niewymiernych próbkach, możesz jedynie skrzywdzić swój winrate, podejmując decyzje bazujące na błędnych założeniach.
Pozdro.
Napisane przez imgoingtomirage
Siema,Jeśli grasz micro ($0.25-$3) to brak HUDa będzie najlepszym HUDem. Przy tak wielkim player poolu i niskim poziomie graczy, którzy kompletnie nie wiedzą co robią, używaniem HUDa i korzystaniem ze statystyk na niewymiernych próbkach, możesz jedynie skrzywdzić swój winrate, podejmując decyzje bazujące na błędnych założeniach.
Pozdro.
istnieje cos takiego jak tendencje graczy, ktore mozna wylapac po niewielkiej probce tylko trzeba miec dobrego HUDa. Zapytaj sie najlepszej stajni spinowej (oczywiscie Spin Legends:yaoming: ) co to jest szybki adjust
Napisane przez Kubex11
ten od spinlegends oczywiscie
Sa jeszcze inne zaawansowane HUDy nie tylko spinlegends istnieje
Napisane przez Kubex11
ten od spinlegends oczywiscieSa jeszcze inne zaawansowane HUDy nie tylko spinlegends istnieje
![]()
Są np. ten od ProPokerHUDs.
Napisane przez DaBreaks
Jaki jest najlepszy HUD na SPINY pod PT4? Jakich używacie i co możecie polecić?Jeżeli zadajesz to pytanie , to znaczy że pojęcie masz niewielkie.
Polecam Ci zrobienie własnego HUD'a z podstawowymi statystykami , żeby używać ich poprawnie.
Jakis czas temu widziałem temat o tym "jakie podstawowe statystyki powinny się znajdować".
Tak mam niewielkie doswiadczenie w tworzeniu zaawansowanych hudow. Mysle ze podstawowe statystyki kazdy juz umie dodac do swojego huda ale nie o to w moim pytaniu chodzi. Chodzilo mi o to jakich hudow (komercyjnych produktow) uzywacie i mozecie polecic?
Napisane przez DamianLuna
Napisane przez Kubex11
ten od spinlegends oczywiscieSa jeszcze inne zaawansowane HUDy nie tylko spinlegends istnieje
![]()
Są np. ten od ProPokerHUDs.
Wlasnie o takie odpowiedzi mi chodzilo. Ktory wg Was Hud jest najlepszy z dostepnych na rynku (nie chce reklamowac juz wyszukanych ani niczego sugerowac) chodzi mi o produkty ktore sa sprawdzone i ktorych uzywacie na codzien.