Czesć jestem tu nowy i chciałbym zapoytac o poare spraw .
Mianowicie : Przeczytałem juz większosc tematów o grze strategi itp itd ( po kilka razy także troche skapowałem ) Zdałem quiz bez problemów większych .
-Zalogowałem sie na poker strategy wpisałem ten kod ale po chwili skapnołem sie ze titanPoker jest po polsku i szybciutko przeszedłem na ten pokój . Gram już sobie na wirualne pienądze i wiem ocb w tej gierce ;p
Teraz pytanie czy jak już założe konto Realmoney to nie będe mugł grac na virual cash
- i teraz najważnijsze bo boje sie tej rozmowy po angielsku przez telefon
Naprawe moj angielski jest bardzo słaby
Ale może kyos by mugł napisac jakie tam pytania padną albo troche przybliżyc tą rozmowe jak ona będzie wyglądać
- i jeszcze jedno kiedy moge sie spodziewać pieniędzy na koncie od czasu przeprowadzenia tejże rozmowy
i teraz najważnijsze bo boje sie tej rozmowy po angielsku przez telefon
Naprawe moj angielski jest bardzo słaby
Ale może kyos by mugł napisac jakie tam pytania padną albo troche przybliżyc tą rozmowe jak ona będzie wyglądać
Rozmowy nigdy nie wyglądają tak samo, ale nie ma się czego bać.
i jeszcze jedno kiedy moge sie spodziewać pieniędzy na koncie od czasu przeprowadzenia tejże rozmowy
2-3 dni
Pozdrawiam
Bedziesz mogl grac na play money, rozmowy z saportem jakiekokolwiek portalu sie nie przejmuj ci ludzi dokladnie wiedza ze nie dla wszystkich angielski to mother language i pytaja pierdoly najczesciej zeby cie zweryfikowac login name cos takiego:) a kase pewnie jakos tak w 48h sie dostaje:)
Dobra założyłem już konto real money
Podałem tutaj moj nick (nie screenname)
i teraz kiedy ten telefon będzie bo nie widziałem nigdzie tej informacji
w jakim czasie zadzwoni i itp