Witam,
Pokerstrategy konto mam od niedawna, ale już trochę grałem w pokera na p*. Teraz chciałbym przerzucić moje środki do jakiegoś innego pokerroomu, żeby zgrindowac wellcome bonusy, i przy okazji zabijać punkty pokerstrategy (bo konta na p* nie mam podjętego). Teraz pytanie: jakiroom polecenie, wiedząc, ze gram głównie nl head up, przede wszystkim cash game?
Mam konto podpiete na poker770, ale tam jest dosyć duże rake.. jeśli ktoś gra Hu cash to moze jakas podpowiedz, gdzie gierka jest soft, fishowata
( grałem dotąd nl50 zoom na p* z dosyć agresywnym/ nierozsądnym bankrolem 1000-1200 dolarów, wiec chcialbym zejsc na nl 20 )
Z góry dzięki!
Witaj lastnewcomer88,
Tego typu pytanie najlepiej byłoby zadać w poniższym temacie:
Dodatkowo polecam odwiedzić sekcję HU na naszym forum. Wspomniany przez Ciebie temat już kilka razy się pojawił:
Troszkę ciężko jest mi polecić jakiś konkretny poker room do gry w cash HU, ponieważ prawie nigdy nie grałem HU.
W sieci iPoker masz po PokerStars największą ilość graczy. Rake jest co prawda wysoki, ale jeśli umiejętnie skorzystasz z promocji oraz bonusów od depozytu to nie powinieneś go odczuć. Jeśli masz już konto na Poker770 to proponowałbym wybrać William Hill. Na tej platformie jest najwyższy przelicznik StrategyPoints za wygenerowany rake, bo aż 5 punktów za 1 $ rake'u. Do tego będziesz mógł skorzystać z bonusu od depozytu:
- Cotygodniowe freerolle dla depozytorów z pulą 1000 $
- Top100 - 25 000 $ co miesiąc
Pozdrawiam.