Konto na Titanie mam lekko powyżej tygodnia,przypisane do pokerstrategy.
Zrobiłem depozyt aby wyrobić punkty strategypoints potrzebne do gry we freerollach organizowanych przez PS.
Czytając forum wiem,że są ostatnio problemy z tymi punktami.Czuje ,że zbyt szybko ten problem się nie rozwiąże.
W zakładce Home jest wstępna rejestracja rejestracja do dwóch turniejów na Titanie domyślam,że ta rejestracja jest niezbędna aby móc się później zapisać na turniej,nie mogę się zapisać ,bo nie mam owych puntów,jednak mam pytanie ,może da się ręcznie dopisać ,możliwość grania w tych turniejach?
O ile mi wiadomo, wystarczy dokładnie jeden punkcik, więc chyba "wyrobienie" go nie powinno być dużym problemem.
Oczywiście wyrobienie nie jest problemem,pewnie już ten punkt dawno jest wyrobiony ale niestety tylko teoretycznie,bo titan ich od ponad tygodnia nie nalicza.
Pewnie źle zrozumiałeś mego posta,albo nie wiesz jaka jest sytuacja z punktami z titana ale dzięki za odpowiedź
A, już rozumiem
Moje konto na titanie nie jest przypisane do PS, więc nie byłem naocznym świadkiem problemów
Witaj robforum,
niestety nie jesteśmy w stanie dopisać ręcznie przez ciebie ugranych punktów, ponieważ nadal nie otrzymaliśmy od Titan Poker list z punktami naszych użytkowników.
Pozdrawiam
chodziło mi bardziej o dopisanie ręcznie do tej wstępnej rejestracji ale domyślam się ,że pewnie też nie możliwe,dzięki i pozdrawiam
simoo napisał
Witaj robforum,niestety nie jesteśmy w stanie dopisać ręcznie przez ciebie ugranych punktów, ponieważ nadal nie otrzymaliśmy od Titan Poker list z punktami naszych użytkowników.
Pozdrawiam
![]()
dziwne wczoraj w obsludze online jak zapytalem o te punkty to powiedzieli ze to nalezy dopokerstrategy a nie od nich
dziwne wczoraj w obsludze online jak zapytalem o te punkty to powiedzieli ze to nalezy dopokerstrategy a nie od nich
No dziwne dziwne.... też dzisiaj zapytam supportu titana o co to chodzi...