Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Freerolle

9 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
436 Wyświetlenia

Witam. Ostatnio założyłem konto na PokerStars, zdobyłem niezły zasób wiedzy o grze ale nie mam kasy na rozpoczęcie gry i tu mam małą zagwozdkę. Czy waszym zdaniem opłaca się grać we freerollach w których można wygrać ok. 5$ ? Czy lepiej od razu wpłacić hajs na konto? Poza tym z własnych obserwacji zauważyłem że freerolle trenują cierpliwość :fuckyeah

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi
Pomarancza

Jak nie masz zamiaru jakoś specjalnie wspinać się po stawkach, a chcesz traktować pokera jako przyjemność i sprawdzian umiejętności, to freerolle są spoko. Zwłaszcza, że jak piszesz, naprawdę można na nich wyrobić sobie mindset, a myśl że nic się nie dołożyło do interesu też jest całkiem sympatyczna. Ale jak chcesz szybko zacząć coś grać, to jednak polecam wpłacić kasę i zacząć od razu.

Odpowiedz
Cytat
Megacorpse

Odpusc sobie jakis weekend z browarami czy dwa i juz masz 20$+, szkoda meczarni na freerolle.

Czasami sie trafi jakis fajny jak no ten na poker077 z malym fieldem i 10k$ ale lepiej traktowac je jako dodatek i odskocznie do tego co grasz normalnie.

pozdro

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Witaj manek1008,

Wybacz za późną odpowiedź.

Kilka odpowiedzi już padło. Dziękujże za nie :sdrink :sdrink

Tak jak już zostało to wcześniej wspomniane, jeśli nie zamierzasz grać na prawdziwe pieniądze to takie freerolle nie są złe. Problem w tym, że można zdobyć w nich wiele złych nawyków, które później będą przeszkadzać w grze na prawdziwe pieniądze.

Freeroll, freerollowi nierówny. Tak jak napisał Megacorpse co jakiś czas organizowane są przez PokerStrategy.com freerolle z pulą 10 000 $. Nagroda w nich jest zdecydowanie większa niż 5 $ _wink:

Do tego możesz otrzymać darmową gotówkę po depozycie lub wziąć udział w bardziej opłacalnych turniejach. Więcej szczegółów znajdziesz na poniższej stronie:

-> Darmowa pokerowa gotówka i freerolle

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
dagoberth

ten freeroll z 10k$ to chyba i tak po depozycie

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Witaj dagoberth,

Tak. Freerolle organizowane przez PokerStrategy.com z pulą 10 000 $ są dostępne zawsze po depozycie oraz ugraniu odpowiedniej ilości rake.

Uważam jednak, że warto wziąć w nich udział. Tak jak napisał Megacorpse wystarczy zaoszczędzić kilkanaście dolarów i pieniądze na wpłatę powinny się znaleźć. Wszystko zależy od tego czy traktujecie je jako wydatek na rozrywkę czy inwestycję _rolleyes:

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
JanyWins

A ja polecam freerolle. Naciupałem na nich 5$, potem 45 nturbo i teraz 50c 45t gram, a roll ma 100$ prawie.

[Treść wyedytowana]

W czasie EPT pojawiają się P* freerolle, które również można zagrać, bo do płatnych miejsc ciężko nie jest dość, a jak będziesz na heaterze to jeszcze 150$ ugrasz :D

Ogólnie freerollu szukasz w zakładce Turnieje>Prywatne. Jeśli nie potrzeba ticketa, a zarejestrowanych ludzi jest trochę to znaczy, że hasło musi być gdzieś w Internetach. Ogólnie polecam ten styl pazerowania!

:truestory:

Pozdrawiam!

//reklama - Skibcio

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Witaj JanyWins,

Dziękuję za pomoc, ale reklamowanie konkurencyjnych serwisów na stronie PokerStrategy.com nie jest dobrym pomysłem.

-> Regulamin PokerStrategy.com

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
JanyWins

Napisane przez Skibcio
Witaj JanyWins,

Dziękuję za pomoc, ale reklamowanie konkurencyjnych serwisów na stronie PokerStrategy.com nie jest dobrym pomysłem.

-> Regulamin PokerStrategy.com

Pozdrawiam.

:spit:

Mój post właśnie stracił całą wartość merytoryczną, a pokerstrategy myślę nie powinno obawiać się konkurencji od tak niszowych strony. :badteeth:

Pozdrawiam!

PS: Z resztą jak ktoś ma trochę oleju w głowie to sam wszystko znajdzie.

Odpowiedz
Cytat