Panowie mam następujący problem- na party co jakiś czas tracę połączenie- na środku stolika pojawia się "establishing conection" i...czekam, łączy się ponownie po ok 15 sekundach, niestety czasem nie zdążam kliknąć- co przy okazji jakiegoś monstera( na szczęscie jeszcze się tak nie stało) sami wiecie jak może wkurwić. Wcześniej zdarzało się to bardzo rzadko- tak raz w tygodniu, ale podczas sesji którą właśnie skończyłem stało się to chyba z 8 razy!!! Później pojawia się okienko z tekstem "check disconnect protection" czy coś takiego. Zamierzam się zagłebić w temat, ale jeśli ktoś miał podobne kłopoty to proszę o radę. Czy można jakoś temu zaradzić, czy to wada dostawcy sieci??
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
Pytania i odpowiedzi
3
Użytkownicy
0
Reakcje
648
Wyświetlenia
2 odpowiedzi
To raczej wina Twojego neta lub kompa niż PartyPoker. Też tak czasami mam jak gram na laptopie - na normalnym kompie wszystko jest ok.
Pozdrawiam
jesli masz radiowke to pewnie wina dostawcy internetu lub kabla/karty sieciowej (co jest raczej malo prawdopodobne)
a najlepiej sprawdzic jak cie rozlacza wlacz cmd
wpisz ping -l -t 1000 <tutaj adres ip serwera u ciebie>
np. (192.168.0.1)
i jesli sie zdaza ze brakuje odpowiedzi z serwera to juz musisz gadac z administratorem