Przejdź do forum
Error "no internet ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Error "no internet connection" na nowym sofcie Ipoker.

5 Posty
3 Użytkownicy
2 Reakcje
710 Wyświetlenia
Filozof499
PokerStrategist

Nie mogę się zalogować na nowy soft Ipokera, przy próbie zalogowania wyskakuje taki błąd:

Nie wiem co z tym zrobić, wiem że było parę osób na forum które też miały z tym problem, może udało się komuś coś zaradzić? Gram na lapku "refurbished" , na starym komputerze też mam ten błąd. Na nowszym laptopie nie ma tego problemu.

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
Skibcio
PokerStrategist

Hej,

Jeśli support Ci nie pomógł to obawiam się, że ciężko będzie znaleźć odpowiedź na forum.

Jaki to jest system operacyjny? Aktualizowałeś go ostatnio?

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Filozof499 Autor wątku
Filozof499
PokerStrategist

Niestety support niewiele pomaga. Z Winner poker napisali mi tylko żebym upewnił się że mam stałe połączenie z internetem i powyłączał inne programy przed logowaniem na room. Z NetBet że nie ma żadnych ograniczeń z ich strony i żebym sprawdził czy wina nie leży po stronie mojego dostawcy internetu. Żaden z tych sposobów nie pomógł. Myślę że wina nie leży też po stronie systemu, na moim laptopie miałem najpierw windows 7, teraz mam windows 10. Na komputerze viste. Aktualizuje na bieżąco. Na lapku na którym działa jest co prawda windows 8.1 ale myślę że gdyby wina była po stronie systemu to dużo więcej ludzi miało by ten problem a na forum widziałem tylko parę takich osób.

Odpowiedz
Cytat
Moderator
baadnewz01
Oldschool Grinder

Hej Filozof499,

Sprawdź proszę gdzie zainstalowało Ci folder Winner Poker. Ostatnio miałem podobny problem i tyczył się wszystkich poker roomów ipoker.
Folder był zainstalowany w dziwnym miejscu już nie pamiętam dokładnie gdzie, ale wyciąłem cały folder i wkleiłem go na dysk C i wszytko śmiga.

Daj znać czy pomogło :f_thumbsup:

Pozdrawiam
baadnewz01

Odpowiedz
Cytat
Filozof499 Autor wątku
Filozof499
PokerStrategist

Śmiga aż miło, :f_love: wiszę ci duuuże piwo. :f_drink:
Nie wiem na jakiej zasadzie to działa ale wystarczyło że przeniosłem folder z Winner Poker a zaczął działać też NetBet. :f_confused:

Odpowiedz
Cytat