Pierd... P*
http://www.boomplayer.com/pl/poker-hands/Boom/196394_BA431349DA
...
sick
Hej kebab12,
takie rzeczy zdarzają się nie tylko na PokerStars, lecz także na innych poker roomach oraz w grze live. Jeśli masz problemy z zaakceptowaniem takich zagrań, zapraszam do naszego działu Mindset. Możesz tam nie tylko zaznajomić się z opisanymi problemami i ich zwalczeniem, lecz także sam możesz założyć nowy wątek, a na pewno otrzymasz masę rad od naszych użytkowników.
Zapraszam i pozdrawiam.
Napisane przez kebab12
Pewnie masz rację ale chyba nie ma osoby która nie zagrała by takiego układu.
ja bym nie zagrał
Napisane przez sickpastor
Napisane przez kebab12
Pewnie masz rację ale chyba nie ma osoby która nie zagrała by takiego układu.ja bym nie zagrał
nawet na NL2 ?
No i co w związku z tym?
W rozegraniu obu rąk od razu widać co jest do poprawy w Twojej grze, na Twoim miejscu zająłbym się nauką a nie płaczem na forum.
Rigged soft, wiadomo od lat, nie ma co grać, chłopie weź się do normalnej pracy bo poker jest ustawiony, nie wiem czy to żydzi za tym stoją czy masoni, rząd usa, czy administracja pokerstrategy, nie ma sensu grać.
Każdy Ci to powie, zapytaj ludzi utrzymujących się z pokera, każdy z nich Ci powie, że nie opłaca się grać, bo soft rigged.
Zresztą Twoje rozdania są dowodami w tej sprawie ( nie widziałem ).
Pozdro i nie załamuj się, podobno jak obejrzysz wszystkie filmiki z kategorii mindset to osoba ustawiająca cały ten burdel odezwie się do Ciebie i będzie lepiej, tak słyszałem.
Witaj kebab12,
Widzę, że pierwsze bad bety masz za sobą
Jak sam doświadczyłeś, para asów na ręce przed flopem nie zawsze będzie wygrywać, ale statystycznie w long run rozgrywając AA będziesz wychodził na plus. Grając w pokera musisz być gotowy na takie sytuacje. Taki urok tej gry i chcąc grać w nią musisz odpowiedzieć sobie na pytanie czy akceptujesz to czy też nie.
Ze swojej strony proponuję Ci założenie konta i podpięcie konta do PokerStrategy.com. Dzięki czemu za swoją grę będziesz otrzymywał StrategyPoints, które to pozwolą Ci uzyskać dostęp do naszych artykułów szkoleniowych. Naszą ofertę znajdziesz tutaj.
Dodatkowo zachęcam Cię do przeczytania artykułów w dziale mindsetu. Już ze statusem basic masz dostęp do podstawowych zagadnień, które pozwolą Ci łagodniej znosić takie sytuacje. Wspomniane artykułu znajdują się pod tym linkiem.
pozdrawiam
roztocz
A ja polecam wrzucanie problematycznych rąk do oceny na forum. Może można było je rozegrać lepiej? Pozdrawiam