Witam. Mam taka sprawe. ostatnio szukalem poczatkujacych zeby ich namowic na gre zeby chociaz te 15 punktow ugrali, bo chcialem z powiedz przyjacielowi 50$ wyciagnac. koles z ktorym gram w cs'a byl chetny to mu wyslalem. Dzis gadalismy i jakos tak wyszlo z rozmowy, ze on wcale nie ma 18 lat, a zrobil konto na siebie. ma rocznikowo, ale nie skonczone. no i chodzi mi o to, ze on jest moim poleconym a ja wcale nie wiedzialem nic o tym, ze on nieletni. czy bede mial wobec tego jaies problemu? bo dostalem juz za neigo 10$ za 15 sp. dziekuje za pomoc
Ciekawe jak założył konto i dostał kapitał startowy. Jeżeli to pomyłka systemu, który dał mu pieniądze pomimo wpisania dobrych danych to zapewne nie spotkają Cie żadne kłopoty
wlasnie chodzi o to, ze on sobie naciagnal wiek, a nikt go nie prosil o zaden skan.
a nawet nie zauwazylem, ze na mnie bylo zalogowane, myslalem, ze dalej jest na yanqa :> yanq - moj kuzyn dzis caly dzien u mnie csa na lanie naparzamy stad z 1 kompa 2 konta. a co do tych poleconych to chodzi o konto yanq83.
Podpadacie, najpierw wiek zawyżacie teraz logowanie z jednego IP osób powiązanych ze sobą
Mysle, ze nie bede ci tego w stanie udowodnic przez internet. sprawa jest bardzo prosta, jak juz mowilem po jego napisaniu posta ja przegladalem forum i zapomnialem sie wylogowac, on nastepnie przez omylke napisal z mojego profilu, to chyba nie przestepstwo?: ) wieczorem bedzie u siebie w domu to napisze tu posta ze swojego ip.
ciekawe czy taka ściema z wiekiem, żeby dostać te 50$ to jest wyłudzenie? co PS robi jak się po jakimś czasie dowie, że ktoś ich oszukał?
ja mysle, ze raczej nic bo nie poniesie na tym zadnych strat, gdyz taka osoba pozniej nie wyplaci kasy. chyba, ze zle mysle, to wyprowadzcie mnie z bledu.
edit: ale glupote napisalem. odwoluje ten post.