Przejdź do forum
Down & down & down....

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Down & down & down....

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
421 Wyświetlenia
witbike

Siema,
gram codziennie ok 3 turniejów MTT i ni cholery nie mogę dojść do niczego... Nic mi nie wychodzi kurde. Każda moja ręka zostaje rozgromiona przez jakiś badziew. Nie jestem się w stanie utrzymać w turnieju dłużej niż 1,5h... Żadnych konkretniejszych miejsc, nawet nie załapuje się na kasę (nie licząc jakichś małych sng). Zrobić sobie odpoczynek od pokera przez jakiś czas czy co? :( :(

2 odpowiedzi
Mooris

Witaj

Przede wszystkim trzeba zweryfikować Twoją grę. Czy na pewno przegryfasz flipy lub masz bad beaty, czy jednak popełniasz jakieś błędy.

Na dany moment najlepszą rzeczą będzie, jeśli wybierzesz sobie kilka problematycznych rozdań z turnieju i wstawisz je na forum, a nasi sędziowie je ocenią. Wtedy zobaczymy, czy masz pecha, czy powinieneś jednak jeszcze trochę się podszkolić.

Tutaj podaje dział do wrzucania rąk z MTT

https://polska.pokerstrategy.com/forum/board.php?boardid=160

Pozdrawiam

A jeśli już okaże się że twoja gra jest bez większych błędów to po prostu oznacza to że trafiłeś niestety na złą passę. W MTT może ona trwać całkiem długo. Nie możesz się tym przejmować i myśleć o tym, sukcesy w końcu same przyjdą , nigdy nie wiesz czy następny turniej to nie będzie ten w którym zajmiesz pierwsze miejsce . Jedyną rzeczą nad którą bym się skupił to dalsze samodoskonalenie własnych umiejętności :)