Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Diament i co dalej?

12 Posty
8 Użytkownicy
21 Reakcje
1,465 Wyświetlenia
Pawez0
Oldschool Grinder

Witam własnie zdobyłem status diamentowy i nie bardzo wiem jak się zabrać za naukę którego trenera polecacie, które produkcje (mogą być ang) gram nlsh Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
11 odpowiedzi
MWaler
Poker Player

Jaki limit grasz ?

Odpowiedz
Cytat
Pawez0 Autor wątku
Pawez0
Oldschool Grinder

Grałem NL 25 tylko teraz zszedłem na chwilę na 10. Na 25 byłem breakeven więc z tego limitu coś może max 50

Odpowiedz
Cytat
MWaler
Poker Player

Produkcje Governa powinny Cie przeprowadzic przez nl25. Nie jest to jakis utlra wymagajacy limit.
Ps polecam zejsc na 16'tki, a nie na 10tki i zainwestowac w prywatnego trenera - to daje najwiecej.

Odpowiedz
Cytat
Pawez0 Autor wątku
Pawez0
Oldschool Grinder

gram na PP albo 24h bet tam nie ma 16. Governa widziałem już dość duzo produkcji fakt są spoko tylko że diamond bedę miał przez poł miesiąca więc chciałem teraz skorzystać z tych ,,trudniejszych" produkcji. Trener myślę że nie jest mi potrzebny poprostu leży mi mindset dlatego chcę odbudować sie na NL 10

Odpowiedz
Cytat
ONKAM
PokerStrategist

Jak teraz zdobyłeś diament to go masz fo końca miesiąca i cały następny.

Chyba.

Odpowiedz
Cytat
krzysiuwOw
Oldschool Grinder

rybakoz soekholdem yac robmaf?

Odpowiedz
Cytat
MWaler
Poker Player

W takim wypadku polecam wszystkie produkcje Yaca - bardzo fajnie sie go ogladalo.

Albo po prostu obejrzyj wszystko xD

Odpowiedz
Cytat
Moderator
baadnewz01
Oldschool Grinder

Napisane przez ONKAM
Jak teraz zdobyłeś diament to go masz fo końca miesiąca i cały następny.

Chyba.

Pawez0 zdobył status z promocji Blog Job i będzie go miał tylko do końca miesiąca.

Odpowiedz
Cytat
alofo132
Poker Player

Napisane przez Pawez0
gram na PP albo 24h bet tam nie ma 16. Governa widziałem już dość duzo produkcji fakt są spoko tylko że diamond bedę miał przez poł miesiąca więc chciałem teraz skorzystać z tych ,,trudniejszych" produkcji. Trener myślę że nie jest mi potrzebny poprostu leży mi mindset dlatego chcę odbudować sie na NL 10

Pamiętaj, że ściąganie filmów z pokerstrategy na dysk za pomocą wtyczki Video DownloadHelper nie jest dozwolone!!!

Odpowiedz
Cytat
givemeyourmoneyyyy
Legacy Member

Napisane przez alofo132

Napisane przez Pawez0

Pamiętaj, że ściąganie filmów z pokerstrategy na dysk za pomocą wtyczki Video DownloadHelper nie jest dozwolone!!!

Tak jak gra w pokera w PL ^^

Odpowiedz
Cytat
jubi89
Elite Grinder

Polecam wiedzę tajemną z diamentowego forum :f_drink:

Odpowiedz
Cytat