Witam własnie zdobyłem status diamentowy i nie bardzo wiem jak się zabrać za naukę którego trenera polecacie, które produkcje (mogą być ang) gram nlsh Pozdrawiam.
Grałem NL 25 tylko teraz zszedłem na chwilę na 10. Na 25 byłem breakeven więc z tego limitu coś może max 50
Produkcje Governa powinny Cie przeprowadzic przez nl25. Nie jest to jakis utlra wymagajacy limit.
Ps polecam zejsc na 16'tki, a nie na 10tki i zainwestowac w prywatnego trenera - to daje najwiecej.
gram na PP albo 24h bet tam nie ma 16. Governa widziałem już dość duzo produkcji fakt są spoko tylko że diamond bedę miał przez poł miesiąca więc chciałem teraz skorzystać z tych ,,trudniejszych" produkcji. Trener myślę że nie jest mi potrzebny poprostu leży mi mindset dlatego chcę odbudować sie na NL 10
W takim wypadku polecam wszystkie produkcje Yaca - bardzo fajnie sie go ogladalo.
Albo po prostu obejrzyj wszystko
Napisane przez ONKAM
Jak teraz zdobyłeś diament to go masz fo końca miesiąca i cały następny.Chyba.
Pawez0 zdobył status z promocji Blog Job i będzie go miał tylko do końca miesiąca.
Napisane przez Pawez0
gram na PP albo 24h bet tam nie ma 16. Governa widziałem już dość duzo produkcji fakt są spoko tylko że diamond bedę miał przez poł miesiąca więc chciałem teraz skorzystać z tych ,,trudniejszych" produkcji. Trener myślę że nie jest mi potrzebny poprostu leży mi mindset dlatego chcę odbudować sie na NL 10
Pamiętaj, że ściąganie filmów z pokerstrategy na dysk za pomocą wtyczki Video DownloadHelper nie jest dozwolone!!!
Napisane przez alofo132
Napisane przez Pawez0
gram na PP albo 24h bet tam nie ma 16. Governa widziałem już dość duzo produkcji fakt są spoko tylko że diamond bedę miał przez poł miesiąca więc chciałem teraz skorzystać z tych ,,trudniejszych" produkcji. Trener myślę że nie jest mi potrzebny poprostu leży mi mindset dlatego chcę odbudować sie na NL 10Pamiętaj, że ściąganie filmów z pokerstrategy na dysk za pomocą wtyczki Video DownloadHelper nie jest dozwolone!!!
Tak jak gra w pokera w PL ^^