Przejdź do forum
Darmowy kapitał sta...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Darmowy kapitał startowy

9 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
1,312 Wyświetlenia
Folari
Poker Player

Witam, chciałem zapytać o co dokładnie chodzi z tymi ofertami bo cały czas wyskakuje mi informacja, że nie wykorzystałem jeszcze kapitału startowego. Najpierw PartyPoker widzę, że mogę od razu bez żadnego depozytu dostać 10$. Jest jeszcze taka informacja:
Aby zatrzymać pieniądze, musisz ugrać 10 PartyPoints w ciagu 14 dni. Długo zbiera się te pkt? Jak one są przyznawane?

W NetBet od razu 5$ na gre przy limitach dla początkujących, nie ma informacji co do wypłaty więc chciałem zapytać jak jest z obrotem tych 5$.

Na 888 mam konto więc mnie to nie interesuje, natomiast WilliamHill wydaje mi się słaba oferta.

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi
Moderator
baadnewz01
Oldschool Grinder

Siemka Folari nie zbiera się długo na 10 Party Points trzeba wygenerować 5$ rake. Za każdy 1$ dostajesz 2 Party Points.

Pozdrawiam
baadnewz01

Odpowiedz
Cytat
axxtil
PokerStrategist

Polecam Ci skorzystac z oferty PartyPoker. Sam zaczynalem w ten sposob. A teraz (nie wplacajac zadnej kasy) mysle powoli o atakowaniu NL4 :) Masa slabych zawodnikow gra na tym roomie, takze moim zdaniem to najlepszy room do nauki dla poczatkujacego gracza.

Odpowiedz
Cytat
Folari Autor wątku
Folari
Poker Player

Dzięki Panowie, powiedzcie mi jeszcze od jakich stawek jest liczone ten rake?

Odpowiedz
Cytat
Skibcio
PokerStrategist

Rake jest liczony od każdej gry na prawdziwe pieniądze.

Odpowiedz
Cytat
Folari Autor wątku
Folari
Poker Player

Ok ale jestem nowy w poksie i nie czaje tego jeszcze do końca każdy dolar jaki włoże do puli? Np jak będe wchodził po 10,20,30 centów itd to to się sumuje? To musi być wygrana pula czy bez róznicy?

Odpowiedz
Cytat
Moderator
baadnewz01
Oldschool Grinder

TUTAJ masz dokładnie opisane =)

Odpowiedz
Cytat
Folari Autor wątku
Folari
Poker Player

5% i piszesz mi, że to się szybko zbiera jak daje 5% rakebacku tylko. Skorzystam chyba z inne oferty :)

Odpowiedz
Cytat
Moderator
baadnewz01
Oldschool Grinder

10 Party Points, to około 800 rąk na stawkach NL10 także chyba niedługo :f_confused:

Odpowiedz
Cytat