Przejdź do forum
darmowy kapitał na ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

darmowy kapitał na grę

18 Posty
11 Użytkownicy
6 Reakcje
1,946 Wyświetlenia

Witam,

jestem nowy na tym portalu jak i w pokerze online. Chciałem skorzystać z darmowych 50$ na początek na grę. Wybrałem jakos swoj docelowy pokerroom 888poker po czym dostalem maila, ze wszystko zweryfikowane zostali pozytywnie i do 48 godz dostanę kapital. Dzisiaj otrzymalem informację mailem, ze transfer zostal odrzucony bo 888poker nie jest śledzone przez pokerstrategy. Co teraz powinienem zrobić? Z góry dzięki

Odpowiedz
Cytat
17 odpowiedzi
patolog44
PokerStrategist

dać sobie spokój z pokerem

Odpowiedz
Cytat
YourMomBet
PokerStrategist

Od razu się nabijacie z nowego kolegi nie? Zamiast mu pomóc, to nikt nawet palcem nie kiwnie. To forum schodzi na psy...

A więc słuchaj uważnie. Musisz załatwić krew gęsi, po czym spryskać nią monitor. Na końcu kładziesz serce kurczaka na klawiaturę numeryczną i piszesz mail do 888. To co w nim napiszesz, to to, że chcesz darmową gotówkę już zaraz bo inaczej wyłączysz im soft. Dodaj również, że stoi za Tobą armia chińczyków którzy będą atakować ich serwery, jeśli nie spełnią żądań. To powinno pomóc.

Aaaa no i zawsze możesz wybrać inny room, ale to chyba zbyt logiczne...

Odpowiedz
Cytat

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

No to się pośmialiśmy.. A tak serio? Zarejestrowałem się wedle zaleceń pokerstrategy na inny pokerroom tak jak PKR i powinienem coś jeszcze zrobić czy czekać na ten kapital? Piszą, że od kilku do 48 godzin trzeba czekać. Jakieś doświadczenia?

Odpowiedz
Cytat
ultrac
Oldschool Grinder

Patolog44, YourMomBet,

wstyd i hańba! Nie godzi się tak trollować gdy ktoś zadaje poważne pytanie :f_mad: Jesteśmy dorosłymi ludźmi i nie jesteśmy na onecie czy innym śmieszkowym forum.

ElDoctores,

przekazałem Twoje pytanie "wyżej" i jutro w godzinach pracy powinien się tu pojawić ktoś z odpowiedzią na Twoje pytanie :f_drink:

Pozdrawiam

U.

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Hej ElDoctores,

Jeśli dostałeś informację, że Twoje konto na 888poker nie jest śledzone przez PokerStrategy, nie możesz otrzymać na ten room darmowej gotówki.

Dobrze, że wybrałeś inny room. Jeśli założenie konta na PKR przebiegło prawidłowo, w ciągu 72h powinieneś otrzymać darmowe tickety. Pamiętaj, że w celu założenia powiązanego z PokerStrategy.com konta na poker roomie należy przechodzić na stronę poker roomu za pomocą odnośników z naszej strony i podawać odpowiednie kody marketingowe, jeśli są wymagane. Akurat przy rejestracji na PKR podanie kodu nie jest konieczne.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dzięki za odpowiedź. W takim razie czekam bo robilem wszystko zgodnie ze wskazówkami..

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Witam,

Mam pytanie o ten darmowy kapitał. Rozumiem, że jeśli chciałbym zacząć grać bez jakiejkolwiek wpłaty swoich pieniędzy na pokera, to realnie otrzymuję 10$ a nie tak jak wszędzie jest ogłaszane, że 50$? Bo niestety wszystko na to wskazuje.

W takim razie pytanie do stałych bywalców. Gdzie najlepiej zacząć, na jakim roomie bez jakiejkolwiek wpłaty? Będę wdzięczny za odpowiedzi..

Odpowiedz
Cytat
Alek891
PokerStrategist

Unibet, 10 euro na start bez żadnych depo, zrób rejestrację przez pokerstrategy.pl to będziesz miał dodatkowo strategy points, które dadzą Ci mozliowsc nauki z filmow z wyzszych statusow tutaj.

Link: https://polska.pokerstrategy.com/unibet/freeplay/

Odpowiedz
Cytat
krystianw95
PokerStrategist

888 poker da Ci 2$ + bilety, jak poczytasz o SSS, to szybko pomnożysz kapitał

Odpowiedz
Cytat
ONKAM
PokerStrategist

Napisane przez ElDoctores
Witam,

Mam pytanie o ten darmowy kapitał. Rozumiem, że jeśli chciałbym zacząć grać bez jakiejkolwiek wpłaty swoich pieniędzy na pokera, to realnie otrzymuję 10$ a nie tak jak wszędzie jest ogłaszane, że 50$? Bo niestety wszystko na to wskazuje.

W takim razie pytanie do stałych bywalców. Gdzie najlepiej zacząć, na jakim roomie bez jakiejkolwiek wpłaty? Będę wdzięczny za odpowiedzi..

Jeśli nie masz żadnego doświadczenia, to nic nie szkodzi abyś próbował się uczyć na kilku roomach: 888, titan etc. Dzięki temu dłużej pograsz za free i zaznajomisz sie z softami.

Odpowiedz
Cytat
mariusz2401
PokerStrategist

Jaki Titan!!!!!!!!!.............nie wprowadzaj kolegi na manowce.............żaden ipoker...........moim zdaniem tylko 888

Odpowiedz
Cytat
ONKAM
PokerStrategist

Sorry, sam gram na 888, ale nie uważam, że to jedyne miejsce gdzie on mógłby pograć i potrenować.

Odpowiedz
Cytat
patolog44
PokerStrategist

mariusz,uspokój się!

Odpowiedz
Cytat
mariusz2401
PokerStrategist

:f_drink:............i tak mam rację :f_biggrin:

Odpowiedz
Cytat
YourMomBet
PokerStrategist

Napisane przez mariusz2401
Jaki Titan!!!!!!!!!.............nie wprowadzaj kolegi na manowce.............żaden ipoker...........moim zdaniem tylko 888

Dodatkowo trening mindset'u przy disconnect, za free :coolface:

Odpowiedz
Cytat
AnthonysDad
Poker Player

Napisane przez Alek891
Unibet, 10 euro na start bez żadnych depo, zrób rejestrację przez pokerstrategy.pl to będziesz miał dodatkowo strategy points, które dadzą Ci mozliowsc nauki z filmow z wyzszych statusow tutaj.

Link: https://polska.pokerstrategy.com/unibet/freeplay//blockquote >
unibet nie ma zadnego 10euro na start bez depo

Odpowiedz
Cytat