Witam,
Gdzie mogę otrzymać darmowe 50$?
Witam,
strona PokerStrategy.com jest tak czytelna, że nie mam pojęcia jakim cudem nie potrafisz sam dojść do tak podstawowych informacji...
https://polska.pokerstrategy.com/quiz/platform/
zdac quiz a nastepnie wybrac room z https://polska.pokerstrategy.com/quiz/platform/
Witam,
w chwili obecnej kapitał startowy oferujemy na 4 poker roomach.
Poker770
BetFair Poker
Everest Poker
Titan Poker
Pozdrawiam
Napisane przez kipis30
Dzięki za odpowiedzi, ale coś uboga ta oferta :/
To weź sobie swoje 50$ i wpłać na jakikolwiek chcesz poker room do wyboru do koloru
Witam,
Napisane przez kipis30
Dzięki za odpowiedzi, ale coś uboga ta oferta :/
Zestawienie poker roomów, na których można dostać kapitał startowy zmienia się, jednak zwykle jest to około 5 poker roomów. Jednak myślę, że jest to wystarczające, aby wybrać poker room na początek. Na każdym z nich można bez problemu zacząć swoją przygodę z pokerem, gdyż na najniższych stawkach poziom wszędzie jest niewymagający zbyt wiele poza najprostszą grą zgodnie z artykułami znajdującymi się naszej ofercie.
Gdy zdobędziesz nieco doświadczenia, podczas gry na wybranym przez Ciebie poker roomie, będziesz mógł wypłacić swoje pieniądze i przenieść się na dowolny inny poker room, jeśli będziesz miał taką ochotę. Pula poker roomów, z którymi współpracujemy jest znacznie większa, niż te, na które możesz dostać swój kapitał startowy. Warunki do wypłacenia kapitału startowego mogą różnić się między poszczególnymi poker roomami. Możesz je znaleźć w opisach poker roomów pod linkami z mojego posta napisanego wcześniej.
Pozdrawiam
a ja mam takie pytanie, bo wyczytalem o kapitale startowym 50+100$. odebrałem 50$ na everescie, jak można otrzymać to +100$?
Witam,
Czy jest możliwość "przerzucenia" darmowego kapitału startowego na inny poker room.
Poczatkowo nie zastanowilem sie zupelnie i wybralem pierwszy lepszy a teraz chcialbym zmienic jezeli istnieje taka mozliwosc.
Z gory dziekuje za odpowiedz.
Pozdrawiam ; )
p.s mam na mysli dostepne ( wymienione wyzej Poker roomy )
Witam,
@latarka90: Tego rodzaju bonus był dostępny na partyPoker. Jeśli otrzymałeś kapitał startowy na Everest Poker, to przysługuje Ci bonus depozytowy 100% aż do 100 $.
@extraordinario: Jeśli wybrałeś poker room do przelewu kapitału startowego i otrzymałeś o na danej platformie, to nie ma możliwości przelania tych pieniędzy na inny poker room. Jeśli chcesz grać za te pieniądze na innym poker roomie, to musisz najpierw uwolnić kapitał startowy, wypłacić go na konto (np. portfel elektroniczny) i wpłacić na inny poker room.
Pozdrawiam.