Przejdź do forum
Czesc - kilka pytan...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Czesc - kilka pytan nowego hehe

5 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
798 Wyświetlenia
6AlucarD9
PokerStrategist

Witam wszystkich :f_drink: mam dwa pytania na start jako nowy hehe!!!

1-Mam problem z NetBetem - zadeklarowalem ze tam chce darmowa gotowke a tu zonk nie da sie po rejestracji zalogowac i zarejestrowac konta na prawdziwe pieniadze a co za tym idzie nie moge otrzymac kapitalu startowego-co tu teraz zrobic czy da sie zmienic pokerroom na inny ?

2-Zlozylem depozyt na PS.... z kodem free20 - moje pytanie to czy dostane te 20$ na moje konto ?

Z gory dziekuje za pomoc i przepraszam ale nie mam polskich znakow na klawiaturze :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
Skibcio
PokerStrategist

Hej,

Nie możesz się zalogować, czy dokończyć rejestracji? Jeśli to pierwsze to wystarczy zmienić hasło (funkcja jego zmiany jest dostępna w oprogramowaniu NetBet Poker, właśnie z niej skorzystałem, bo sam zapomniałem hasła do swojego konta). Jeśli jednak nie możesz zmienić hasła lub masz problem z dokończeniem rejestracji to polecam napisać do supportu tego poker roomu:

- support@netbet.com

Jeśli zastosowałeś się do instrukcji rejestracji konta na PokerStars i była to Twoja pierwsza wpłata to pieniądze powinny pojawić się na Twoim koncie w przeciągu 48 godzin. Jeśli tak się nie stało to napisz do supportu PokerStars:

-> support@pokerstars.pl

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
6AlucarD9 Autor wątku
6AlucarD9
PokerStrategist

hehe na ps zrobilem wszystko jak pisalo a na NetB haslo resetowalem juz - wpisuje Username i haslo i nic nie reaguje -

i jeszcze jedno jak moge sprawdzic czy konta mam podpiete do Ps . Dzieki pozdro

Odpowiedz
Cytat
Skibcio
PokerStrategist

Widzę, że już zdobyłeś wyższy status. Gotówka dotarła?

Konta powiązane to takie, na których w przeszłości otrzymałeś darmową gotówkę od PokerStrategy.com lub otrzymałeś StrategyPoints. Jeśli mamy pewność, że Twoje konto na danym poker roomie jest powiązane z naszą szkołą to na tej stronie nie będziesz mógł zmienić nazwy użytkownika: https://polska.pokerstrategy.com/home/profile/

Przy czym jeśli podałeś złą nazwę użytkownika z danego poker roomu, nie grałeś na prawdziwe pieniądze lub sprawdzasz tą stroną w momencie w którym poker room nie wysłał danych dotyczących wygenerowanego przez Ciebie rake'u to pomimo, że Twoje konto jest powiązane z PokerStrategy.com to my możemy o tym jeszcze nie wiedzieć i informacja na tej stronie może być niekompletna.

Odpowiedz
Cytat
sojowyjarz
PokerStrategist

Hehe :)

Powodzenia i obczaj dzial forum z netbetem hehe.

Odpowiedz
Cytat