Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Czasy wypłat

5 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
356 Wyświetlenia

Jak wiadomo wyplaty sa waznym aspektem zamrozenie pienedzy podczas wyplaty na kilka dni na pokerromie to czasem duze spowolnienie w rozwoju. Chcialbym sie popytac kto juz ma kilkukrotne doswiadczenia z romami ile trwa wypłata pieniedzy zaczne od wlasnych doswiadczen wyplacalem juz kilkukrotnie pieniadze

Party Poker i WTP Poker - 2 do 6 godzin jednak 1 transakcja trwala 16h :)
Everest - Conajmniej doba trzeba sie uzbroić w cierpliwosć jeli nie ze 3 :( Przewaznie jednak w 2 dni dawają rade.

A jak jest z innymi romami. Prosze o wasze doswiadczenia.

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi

tylko poker stars jezeli chodzi o wyplaty zazwyczaj 5min.najgorzej jest w ipoker a w 770 to i tydzien a z weryfikacja to i 3 tygodnie.dla mnie czas wyplat miesci sie w 3 najwazniejszych spraw jak oceniam jakis poker room.

Odpowiedz
Cytat

Z doświadczenia własnego i kolegów z wątku:
Problem z wypłatą
Ostatnio czasy wypłat na poker770 znacznie się poprawiły.

Tak jak pisał edziu23 najkrótsze czasy wypłat ma obecnie Pokerstars.

Odpowiedz
Cytat
Dziowid
Poker Player

Ja chciałbym od przyszłego miesiąca wpłacić pieniądze na Titan poker, tam też są problemy z wypłaceniem?

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
PokerStrategist

Napisane przez Dziowid

Ja chciałbym od przyszłego miesiąca wpłacić pieniądze na Titan poker, tam też są problemy z wypłaceniem?

Nie otrzymaliśmy żadnych zgłoszeń od użytkowników, aby czas wypłat na Titan Poker był wydłużony, wydaje mi się, że można śmiało powiedzieć, że są to 3-5 dni robocze, jeśli nie jest konieczna weryfikacja Twojej tożsamości. Zależy też to od metody wypłaty.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat