Witam, mam pewien problem. w pokera gram od dwóch lat. czasem coś tam wygrywam no ale patrząc łącznie jestem w plecy jakoś 3k$ grałem prawie wszystko spiny sity turki . Raczej nie stosowałem się do BM, jakoś nie umiem grać cashy to nie dla mnie. Co powinienem zrobić teraz? Brakuje mi już chęci do gry. Za każdym razem tracę wszystko mimo że gram z tabelkami. Są momenty że coś wygram ale to rzadkość zresztą później i tak to tracę. Ile powinienem wpłacić i co grać? Co zrobić żeby zacząć być cos do przodu?
Napisane przez upss11
Co powinienem zrobić teraz? Brakuje mi już chęci do gry.
Przestac grac. Poker nie jest dla kazdego i im szybciej to zrozumiesz tym lepiej dla Ciebie.
albo pomysl nad innymi odmianami. ja pamietam jak zaczynalem to od holdemta turkow i sitow. potem odkrylem omahe i hi/lo. i po paru miesiach mialem o wiele wiecej wynikow niz w texasa. to tez wlasnie kwestia wyboru gry.
nie wiem po co sie tu odzywam ale według mnie jest to najbardziej wartościowy temat na tym forum: https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=167606
przeczytaj, przemyśl, zobacz że to nie takie łatwe. jeśli nie masz pasji do tej gry to nic z tego nie będzie a jak czytam Twój wpis to widzę że nastawiony jesteś na $$$ tak się nie da.
Napisane przez upss11
Co zrobić żeby zacząć być cos do przodu?
Odpowiedź jest bardzo prosta i myślę, że nawet wiesz jaka.
Trzeba za*ierdalać.
i tych gierek tez trzeba rozegrac setki jak nie tysiace + w holdemie drugie tyle wygrac przegrac tyle samo flipow