Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] bonus $ za kumpla

9 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
697 Wyświetlenia

Elos mam pytanie bo tu jest napisane inaczej a inaczej na Party Poker albo cos nie doczytalem ten bonus 50$ to dostaje automatycznie czy kumpel musi wyrabiać punkty ?

8 odpowiedzi
Anty
Oldschool Grinder

To zależy, jesli wyslales mu linka referencyjnego by zapisał się do PS, to dostajesz kase za kumpla jak on zacznie zbierać punkty (i ta kasa bedzie od PS)

Jesli zacheciles go do Party, poprzez linka refer. Party Poker to dostajesz kase od Party (ale raczej tez dopiero jak iles tam punktow uzbiera)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

dałem mu linka tego co tu sie wygenerowal w moim koncie ...Wyglada nato ze lipe zrobilem polecajac go z tej strony bo w party dostal bym odrazu 50$

tak zrobiles blad. tutaj przez PS kumpel dostanie 50 $ na pp i musi zdobywac punkty zebys ty kase dostal.

VictorM
Oldschool Grinder

Ale jeżeli kumpel będzie grał dużo, to tutaj dostaniesz za niego 100$.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

a nie da się tego jakoś cofnąć ?? bo jak znam życie nie zdobedzie za ta kase nawet 10 punktów

tomex111
Oldschool Grinder

przeciez na party to by musiał własna kase wpłacić i nie wiem czy jeszcze więcej punktów nie musiał by ugrać, sprawdz w regulaminie dokładnie

Nospin1
PokerStrategist

A jeżeli zwerbowałem kumpla i wyrobi już np ten najmniejszy limit strartegypoint to czy kase dostaje na jakiś okres i też do wyrobienia czy na zawsze mi zostaje ta kasa niezależnie czy nią będe obracał?

emomaniac
Oldschool Grinder

Gdy kumpel zbierze 15 StrategyPoints dostaniesz $10, gdy zbierze
100 StrategyPoints kolejne $15, potem $75 za 5000 StrategyPoints. Kasa ta będzie znajdować się na twoim koncie TAF (na zawsze), skąd możesz ją wypłacić jak będziesz miał $50 - czyli jeśli zaprosiłeś tylko jedną osobę to trochę poczekasz zanim zobaczysz kasę.
Potem, gdy już wypłacisz te $50 to w zależności do jakiego pokerroomu:
- na party musisz jeszcze ugrać jakieś punkty, zanim możesz wypłacić do banku
- na titanie i mansionie nie...