Przejdź do forum
Bonus startowy 4$ z...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Bonus startowy 4$ zamiast 50$

8 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
659 Wyświetlenia

Czekam na bonus juz kilka tygodni. Dzisiaj wchodze na konto a tam 4$ od pokerstrategy. Moze mi ktos wyjasnic co to za suma??

7 odpowiedzi
anik811
PokerStrategist

Oj to teraz sobie pograaaasz!uprzedze admina napisz tcketa do supportu

Qsypal
BlackMember

Witaj

Mógłbyś napisać chociaż o jaką platformę chodzi? I sprawdź proszę, czy nie dostałeś jakiegoś ticketa od naszego supportu.

Pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Chodzi o Full Tilt Poker. Ticketa nie dostalem. Ostatni ticket jaki dostalem to prosba o przeslanie skanow. Skany wyslalem. pozniej dostalem ticketa z prosba o cierpliwosc bo dokumenty sa sprawdzane. A tu dzisiaj przelew pieniedzy od pokerstrategy 4$. Bonus od rozwiazania quizu dostaje juz 3 tydzien, a jak sie doczekalem to ponad 10 razy mniejszy niz byc powinien :)

kryzys dotknął poker strategy :D :D a może też zabezpieczali się opcjami w bankach ?( ?( będziesz sobie musiał radzić z 4$ :P :P :]

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

bonus 50$ to bonus 50 a nie 4$. W sumie zrobilem juz z tego 10$. Ale w ten sposob grajac 4 stoliki 0,01 0,02$ bankrollu sie zbytnio nie powiekszy. W sumie to jest jakies dziwne. Bo w histori wplat/wyplat widze ze 13 marca dostalem 0,49$ od pokerstrategy a dzisiaj o 14:30 dostalem 4$. Tych 0,49$ nigdzie nie widac. Jestem tez swiecie przekonany ze o godzinie 18 nie mialem zadnych pieniedzy od pokerstrategy na koncie. A juz napewno w histori transakcji nie bylo tych 0,49$ z 13 marca. Rozumiem ze syatem moze sie wolno odsiwezac, ale zeby odrazu ponad tydzien :) Jakies bledy chyba im sie wkradly.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

I sprawa sie wyjasnila. Jak sie okazalo namieszal Full TIlt Poker. Kase dostalem dzisiaj plus te 4$ zostalo mi gratisowo.

Mooris
PokerStrategist

thallid napisał
I sprawa sie wyjasnila. Jak sie okazalo namieszal Full TIlt Poker. Kase dostalem dzisiaj plus te 4$ zostalo mi gratisowo.

Cieszymy się, że wszystko się wyjaśniło - miłego grania :)

Pozdrawiam