Przejdź do forum
Bonus PS na Mansion...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Bonus PS na Mansion Poker

3 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
291 Wyświetlenia
phonik
Oldschool Grinder

Witam

Swoj problem opisuje szerzej w tym temacie:
Punkty MCP...
Specjalnie zakladam nowy temat, zeby zwrocic na to uwage innych uzytkownikow tej sieci na ps, ktorzy rowniez sa w trakcie wyrabiania pierwszego bonusu od ps.
Sytuacja wyglada tak, ze nagle zmienily sie zasady wyrabiania tego bonusa. Wg. supportu Mansion Poker kazdy gracz ma 2 miesiace na uzyskanie 6500MCP i uwolnienie pelnej kwoty 100$. Potwierdza to informacja w tabelce, w kasjerze.
Stephanie z Mansion Poker poinformowala mnie, ze ps podaje bledne informacje. Cyt. "Unfortunately the terms and conditions you have read posted on the poker strategy website are incorrect."
Co wiecej, na anglojezycznym forum mozna w kilku watkach przeczytac ze faktycznie po dwoch miesiacach bonusy w tej sieci wygasaja.
Prosze o zabranie glosu kogos ze staffu pokerstrategy i wyjasnienie sprawy.

pozdr

2 odpowiedzi
Walderam
Oldschool Grinder

Witaj.

Cóż mogę powiedzieć.

Dzięki za info i już posyłam sprawę wyżej, bo trzeba to jednoznacznie wyjaśnić.

Pozdrawiam

phonik Autor wątku
phonik
Oldschool Grinder

Jeszcze raz rzucilem okiem na temat odnosnie bonusa na angielskim forum, cyt. "deposit bonus is now 200% up to $600 bonus! not 100% up to 500$ op should update whole thing ".
Czyzby bonus u osob wyrabiajacych go poprzez PS po nowym roku zostal automatycznie zmieniony na bonus dla nowych deponentow?
Info w moim kasjerze wskazuje ze tak, 50$ od PS, 6500MCP do zdobycia aby uwolnic 100$ (czyli 200% wplaty) w ciagu dwoch miesiecy. Dodatkowo pojawil sie token do freerolla dla nowych deponentow.
Jesli sytuacja wyglada tak, ze room zmienia zasady gry bez informowania o tym uzytkownikow, w trakcie trwania bonusa, to jak tylko uda mi sie wyrobic bonus, uciekam od nich i nie wracam.

pozdr