czesc mam pytanie
chce wplacic 500$ na Ftp ile mam na ugranie bonusu ? i co sie dzieje jak nie ugram , jak uwalniane sa kwoty ? i co z rakebackiem
czesc mam pytanie
chce wplacic 500$ na Ftp ile mam na ugranie bonusu ? i co sie dzieje jak nie ugram , jak uwalniane sa kwoty ? i co z rakebackiem
Witaj
"Uwolnij swoje pieniądze za premię, zdobywając Punktów Full Tilt w dowolnej grze na pieniądze. Za każdy zarobiony punkt otrzymujesz $0,04 na poczet Twojej premii"
"Dokonaj wpłaty za $600, a Twoje konto zostanie zasilone po zdobyciu każdych $20 premii." (Przy twoich 500 dziala tak samo)
"Masz 120 dni na zdobycie premii przy wpłacie."
"Oprócz tego – gdy dokonasz pierwszej wpłaty, otrzymasz automatycznie darmowy bilet na nasz turniej freeroll $100.000 First Deposit"
Jeśli nie ugrasz całego bonusu przez 120 dni , reszta przepada ale to co już ugrałeś oczywiscie zostaje u Ciebie.
Wszystko z : http://www.fulltiltpoker.com/pl/deposit-bonus-details.php
Witaj
Jeśli zarejestrujesz się przez naszą stronę i z naszym kodem bonusowym, to automatycznie otrzymasz rakeback 27%
Pozdrawiam
Jeśli chodzi Ci jaki wpływ ma bonus na rakeback to znalazłem na forum
FTP first deposit
I cytat z Urbiego :
Za każdego wyrobione dolara jest odejmowane 27centów z rakebacku
jestem rajestrowany:d wplacic musze do 1 stycznia cos bo mi przepadnie bonus
tak to wiem ze 27 centow ale tez ktos mowil ze , 27% rake back + bonus od 1 wplaty daje jakies 40% rake back , i jak to jest dodawane do konta automatycznie po 6 centow czy uwalianne jest w ratach po 20$ itp
Bonus od pierwszej wpłaty jest uwalniany w ratach po 20$, a progres wyrabiania bonusu jest bardzo przejrzyście przedstawiony w kasjerze.
czyli reasumujac
wplacam 500$ , dostaje 500$ do wyrobienia ,
wyrabiam to w ratach po 20$ , za kazdego pkt ( tutaj pytanie czy sa to zwykle pkt FTP czy jakies specjalne bonusowe) dostaje 0.04 centa, czyli aby ugrac caly bonus musze ukuc 12500 FTP , w 120 dni tak ?
licza sie pkt z HAPPY HOUR?
Nie pkt z happy hour się nie liczą, będziesz miał napisane ile pkt brakuje do uwolnienia kolejnej 20$
Cześć Demiurg12,
zgadza się, musisz ugrać tyle punktów FTP, ile podałeś, przy czym nie liczą się różnego rodzaju promocje w rodzaju Happy Hour. Dzięki Happy Hour zdobywasz więcej punktów, które możesz wydać w sklepiku FTP.
Poza tym, jak napisał soczi45, w kasjerze masz progres wyrabiania bonusu i możesz na bieżąco śledzić, ile jeszcze punktów Ci brakuje.
Pozdrawiam,
dohpaZ