Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

bonus na holdem

7 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
672 Wyświetlenia
anna1974
PokerStrategist

witam
otrzymałam od PS mail z oferta specjalną- jezeli wplace 20 $ na NETBET to otrzymam licencje na HM lub PT small stacks.Wie ktos może czy to musi byc pierwsza wplata czy moze byc kolejna? czy ta oferta jest ograniczona czasowo?jakie dodatkowe warunki muszę spelnic? (obrot ? iles strategy points?)

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
Moderator
baadnewz01
Oldschool Grinder

Witaj anna1974 ,

Oferta skierowana jest do nowych użytkowników którzy jeszcze nie mają konta na Netbet Dlatego też nie ma warunków obrotu, wystarczy założyć konto.
Co do ograniczenia czasowego powinno ono być podane w e-mailu jaki otrzymałaś i jest, to jeśli się nie mylę 30 dni od otrzymania e-maila.

Pozdrawiam
baadnewz01

Odpowiedz
Cytat
anna1974 Autor wątku
anna1974
PokerStrategist

dzieki za odpowiedz jednak cos mi sie tu nie zgadza cytuje:

Nie dało się nie zauważyć, że już jakiś czas nie logowałeś się na swoje konto PokerStrategy...
Mamy nadzieję, że to nie z naszej winy szerokim łukiem omijasz swoją ulubioną niegdyś szkołę pokerową. Tak czy inaczej, daj znać jak stoją sprawy między nami i czy chcesz nadal otrzymywać nasze e-maile.
Jako małą zachętę dodaliśmy Cię do grupy testującej nasz program "specjalnych ofert", z których możesz teraz skorzystać.

dodatkowo mam juz konto na netbet PODPIETE pod PS

Odpowiedz
Cytat
Skibcio
PokerStrategist

anna1974, wtedy nie mogłaś otrzymać tej wiadomości :( Tzn. mogłaś, jeśli masz multikonta na PokerStrategy.com, a to nie jest mile przez nas widziane. Najlepiej będzie jak wyjaśnisz tą sprawę z naszym supportem: ticket.

Odpowiedz
Cytat
anna1974 Autor wątku
anna1974
PokerStrategist

hej
nie mam multikonta poniewaz wiem ze jest to niedozwolone a po drugie jaka kozysc z multikonta? ja nie widze zadnej. hyba ticket bedzie najlepszym rozwiazaniem

Odpowiedz
Cytat
anna1974 Autor wątku
anna1974
PokerStrategist

właśnie wysłałam ticket. nie wiedziałam że się pozmieniało i teraz można się kontaktować z supportem tylko po angielsku. ciekawe czy mnie zrozumią bo mój anglik kuleje jak pies z polamanymi łapami

Odpowiedz
Cytat
anna1974 Autor wątku
anna1974
PokerStrategist

no i wszystko jasne
w przypadku netbet nie moge skorzystac-a szkoda- 20$ depo za holdem b ylo pieknym marzeniem, ale za to moge wplacic 100 na TIGER i tez otrzymac licencje ale...
ale to tiger .
dziekuje wszystkim za pomoc i temat uwazam za zamkniety

Odpowiedz
Cytat