Przejdź do forum
Bonus 50$ + 100$ FT...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Bonus 50$ + 100$ FTP

8 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
580 Wyświetlenia

Z góry oznajmiam że dużo czytałem na ten temat, ale już nie mam siły szukać :)

więc
Jak otrzymać ten dodatkowy bonus 100$?
Wyczytałem że jeżeli go nie ugram to stracę te poprzednie 50$...
A nawet też że jak się ugra odpowiednią liczbę ptk to zatrzymam te 50$ nie ugrywając dodatkowych 100$. <- Czy to prawda?

no i pytań jest jeszcze parę:

Jakie ptk muszę ugrać i ile? ftp czy poker strategy points?

W jakim czasie musze to ugrac? - gram już 2 miesiące i mam tylko 200strategypoints _biggrin:

natomiast na FTP mam 1300

są jeszcze realne szanse że to ugram?

z góry dziękuje i pozdrawiam

7 odpowiedzi
jurata
Oldschool Grinder

nie znam odpowiedzi na twoje pytania ale za to sam mam pytanie :P

jak dlugo czekales az na twoim koncie FTP pojawi sie bonus 50$ ??

Walderam
Oldschool Grinder

Powerek napisał
W jakim czasie musze to ugrac? - gram już 2 miesiące i mam tylko 200strategypoints _biggrin:

Witam

W chwili obecnej do kapitału startowego na Full Tilt Poker oferujemy bonus 50$ + 50$. Stan tego dodatkowego bonusu powinieneś widzieć w zakładce "cahier" w lobby FTP. Na ugranie bonusu +50$ masz 120 dni. Wszystko masz opisane na tej stronie.

Pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

aha
to taki po 5$ to juz miałem :D
czyli już nie będzie żadnych innych bonusów i nic mi samo nie ubędzie?:P

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

jurata napisał
nie znam odpowiedzi na twoje pytania ale za to sam mam pytanie :P

jak dlugo czekales az na twoim koncie FTP pojawi sie bonus 50$ ??

te startowe 50$?

jurata
Oldschool Grinder
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

trochę mi się opóźniło bo nie wiedziałem że trzeba ksero dowodu wysłać, ale jak wszystko jest ok to góra 2 dni robocze powinno to trwać.

beton234
PokerStrategist

Podobne pytanie jakie postawił założyciel tego wątku z tym że dotyczące tylko dodatkowego bonusu w wysokości 100$ w PartyPoker a mianowicie:
1.Czy oprócz uzbierania 150 PP muszę jeszcze spełnić jakieś dodatkowe warunki aby otrzymać pierwszą z 4 rat owego bonusu?
2.Czy po uzbieraniu 150 PP pierwsza rata a później następne są automatycznie przelewane na moje konto czy muszę jeszcze sam coś w tym kierunku zrobić?Wiem że chyba powinienem wpisać kod bonusu PARTYPOKER2 w odpowiednim okienku, pytanie brzmi: gdzie mogę je znaleźć?

Z otrzymaniem początkowych 50$ nie miałem żadnych problemów, niestety było to prawie miesiąc temu i nie pamiętam dokładnie jak wyglądała procedura uzyskiwania tego bonusu a teraz nie mogę tych informacji odnaleźć.Wspomnę jeszcze tylko że mam na koncie obecnie 190 PP, konto założone zostało 08.06.2009 a data wygaśnięcia oferty bonusowej dla owych 100$ to 23.06.2009 (czyli dzisiaj...).Odpowiednią ilość punktów miałem już przed tą datą.Co teraz?
Z góry dziękuję za wszelkie wyjaśnienia.