Hej wszystkim, mam pytanko czy ma ktoś z was jakieś filmiki szkoleniowe owego Boku87? albo ktoś wie gdzie można je znaleźć? Wiem że kiedyś on streamował wiec może ktoś to nagrał bądź udostepnił w necie? Proszę o pomoc
Hej,
Boku87 specjalizował się raczej w grze na wielu stołach (naprawdę wielu!). Nie słyszałem o jego materiałach szkoleniowych.
Dlaczego akurat on Ciebie interesuje?
Pozdrawiam.
drugim boku nie bedziesz, wiec zejdz na ziemie i skup sie na normalnej grze, a nie jak boku
czajkowski - nie chce być drugim boku, bo ja to ja a on to on, zbyt daleko idące wnioski wysuwasz, zresztą ciekawe czy pyszałkowi też byś tak powiedział na początku jego kariery że nic nie osiągnie, on też się pewnie na kimś wzorował a teraz sam jest wzorem, to koniec dyskusji między nami. Chce się nauczyć dobrze grac sng na małych stawkach i myślę że jego filmiki wiele by mi pomogły
Napisane przez Milka71070
Wiem że kiedyś on streamował wiec może ktoś to nagrał bądź udostepnił w necie? Proszę o pomoc![]()
Zgadza się, streamował ale tylko widok swojego biurka, w sensie że to on siedzi przed kompem i gra a nie ktoś inny. Raczej nie nagrywał swojego pulpitu a na 100% nie streamował go bo wszyscy widzieliby jakie ma karty