Przejdź do forum
BOKU87 proszę o pom...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

BOKU87 proszę o pomoc

8 Posty
7 Użytkownicy
1 Reakcje
1,156 Wyświetlenia

Hej wszystkim, mam pytanko czy ma ktoś z was jakieś filmiki szkoleniowe owego Boku87? albo ktoś wie gdzie można je znaleźć? Wiem że kiedyś on streamował wiec może ktoś to nagrał bądź udostepnił w necie? Proszę o pomoc :)

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
Skibcio
PokerStrategist

Hej,

Boku87 specjalizował się raczej w grze na wielu stołach (naprawdę wielu!). Nie słyszałem o jego materiałach szkoleniowych.

Dlaczego akurat on Ciebie interesuje?

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Khamulx
Elite Grinder

http://cookie.riimu.net/speed/

Polecam, głównie na tym trenował :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
czajkowski99
PokerStrategist

drugim boku nie bedziesz, wiec zejdz na ziemie i skup sie na normalnej grze, a nie jak boku

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86
PokerStrategist

Pisiont+ esengie na raz. Pamiętam typa.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

czajkowski - nie chce być drugim boku, bo ja to ja a on to on, zbyt daleko idące wnioski wysuwasz, zresztą ciekawe czy pyszałkowi też byś tak powiedział na początku jego kariery że nic nie osiągnie, on też się pewnie na kimś wzorował a teraz sam jest wzorem, to koniec dyskusji między nami. Chce się nauczyć dobrze grac sng na małych stawkach i myślę że jego filmiki wiele by mi pomogły :)

Odpowiedz
Cytat
PatrykG
PokerStrategist

Boku jeszcze grywa ?

Odpowiedz
Cytat
awq
awq
PokerStrategist

Napisane przez Milka71070
Wiem że kiedyś on streamował wiec może ktoś to nagrał bądź udostepnił w necie? Proszę o pomoc :)

Zgadza się, streamował ale tylko widok swojego biurka, w sensie że to on siedzi przed kompem i gra a nie ktoś inny. Raczej nie nagrywał swojego pulpitu a na 100% nie streamował go bo wszyscy widzieliby jakie ma karty :)

Odpowiedz
Cytat