Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

AA jak rozgrywać.

49 Posty
23 Użytkownicy
0 Reakcje
3,928 Wyświetlenia

http://www.boomplayer.com/pl/poker-hands/Boom/1704361_9DAC05D438

;( 3 aa spalone dziś

Jak to rozgrywać.
Ciekawe co powiecie o tamtym graczu. Grać do końca asy czy może pasować tą ręke.
To jeden z prosów z Highstakes z profitem 2mln+ a wbil na nl10.

Odpowiedz
Cytat
48 odpowiedzi
THCFalcon
Elite Grinder

To raczej nie jest pros :P

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

No właśnie jest :).

Odpowiedz
Cytat
Robo69
PokerStrategist

Wiedzial ze spadnie 7 :)

Odpowiedz
Cytat
mqrcin
Oldschool Grinder

No raczej nie jest :D

Well played imho.

Odpowiedz
Cytat
dariusz123
PokerStrategist

Rusek? Pewnie miał czutkę :D

Odpowiedz
Cytat
ohayonippon
PokerStrategist

Nie ma prosów, nie ma fiszów. to tylko kolejny klient który zobaczył twoją dobrą gre.gdyby miał pojęcie o pokerze spasował by na flopie. Powinien czuć szacunek do ciebie i klęknać przed losem na kolanach. To bankomat, którym nie warto się przejmować.
Tacy gracze czują pychę, wydaje im się że są super bo trafili seta na river.Ich nie nakreca profitowa gra a wlasnie rozdania tego typu. Im nie przekażesz że są bankomatami, oni nie zrozumieją że nie mogą wygrywać. Mało tego, oni będą sie czuć w takich sytuacjach panami. Trzeba odpuscic, tu nie ma co krytykować. Pycha w końcu ich zezre i spowoduje kolejne odwiedzenie kasjera w celach wpłacenia się.

Odpowiedz
Cytat
robal123
PokerStrategist

Screen name tego "prosa".

Odpowiedz
Cytat
casalinga87
Oldschool Grinder

dużo więcej pre

co to niby za pros? ma jakieś nazwisko albo nickname :f_confused:

Odpowiedz
Cytat
mar1609
Oldschool Grinder

Oby jak najwięcej takich prosów :pokerface:

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

łapcie catinthehat
złapiecie go na omaha 0,50/1$

http://www.highstakesdb.com/profiles/pokerstars/catinthehat.aspx

Może z tym prosem przeszadziłem ale gra całkiem wysoko.

"dużo więcej pre"
co mi z 40c jak z aa moge wylapac caly jego stack.

Odpowiedz
Cytat
ohayonippon
PokerStrategist

odreagowuje tilt na nizszych limitach? albo dał pograć mamie :)

Odpowiedz
Cytat
THCFalcon
Elite Grinder

Zagrał to tragicznie, zlapal lucky river... nie wiem kim on jest, nie znam goscia, ale to zagral na pewno nie jak pros. Ty jak dla mnie nie rozegrales zle, szczegolnie na tych stawkach :)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Te swingi mnie zabiją wczoraj +70$ około a dziś już -60$.

Trzeba szukać Canady na stolikach bo te ruski i inne to nie lubią dzielić się pieniędzmi.

Odpowiedz
Cytat
Endurx
PokerStrategist

Gość zagrał dramatycznie, ale moim zdaniem ten sqeez pre flop z twojej strony jest o wiele za mały, 1,2 to w tym wypadku minimum, szczególnie że robisz to na tych stawkach prawie zawsze 4value a do tego jeśli będzie trzeba to o wiele łatwiej będzie ci shipnąć turna przy dużo większej puli jeśli zajdzie taka konieczność, a to już kwestia boardu, ten board który ci spadł było spoko do takich sizingów jakimi zagrałeś, ale jak by ci nasrało KcTc8h i turn 7h to chętniej byś tam wolał wrzucać już na turnie all in niż oglądać Q A K T 9 7 any c any h na river i tam robić shipa z powodu scommitowania po becie na turnie, to tak w woli wyjaśnienia dlaczego tej sizing u ciebie kompletnie ssie.

Odpowiedz
Cytat

Ja też ostatnio przegrywam AA, raz AA < 88 i drugi AA < 9J, ale w końcu odrobie ;)

Odpowiedz
Cytat

po co ten bet na river

Odpowiedz
Cytat
Lopezik77
Legacy Member

wielka heca bo asy zlamane przez 77 system cie w uja zrobil....wy malo razy trafialiscie seta z 55 np. na river a tu mundrujecie ze trzeba pasowac 77 bo ja mam AA i to ja musze wygrac ....donki...jak cie system polubi czasami to tak wlasnie wchodzi i gosc mial czuja i cie wy.ujal bez mydelka :fdrink

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

" było spoko do takich sizingów jakimi zagrałeś"
a potem napisałeś że kompletnie ssie

to dobrze czy źle ?

Odpowiedz
Cytat
Dagryl
Oldschool Grinder

Napisane przez blelol
po co ten bet na river

Na bet przeciwnika i tak musialby callowac wiec co za roznica? Albo jestes w dupie i bedziesz musial sprawdzic, albo wyciagniesz value od od slabszego Tx.
Ja bym jednak zagral wiekszy ten squeeze, tak do 1,20. Na flopie 2,00 i na turnie wrzucam juz reszte.

Odpowiedz
Cytat