Witam. Na 888poker jest bonus 88$. Bez żadnej wpłaty, od razu po rejestracji i aktywacji maila powinno się dostać 3bilety i 2$. Dostałem tylko 3bilety, na dodatek na turnieje freerolowe w sierpniu. Czy ktoś wie czy kasa dojdzie poźniej czy już wycofali te 2$z promocji?
Witaj sovva,
Też kiedyś korzystałem z tej promocji i pieniądze nie zawsze są od razu na koncie. Jeśli nie będziesz ich miał do środy to ja na Twoim miejscu upomniałbym się o nie do supportu 888Poker.
Pozdrawiam.
O widzisz, czegos musiałem nie doczytać. Czyli z tych 88$ w "gotówce" dostajemy tylko 2?
Kasa juz jest, przepraszam za zamieszanie.
Tak doatajesz 2$ i 6biletow do dowolnego turnieju za 1$. reszta bonusu uaktywni ci sie z czasem lub po wpłacie.
Z tego co wiem to ani nie z czasem, ani nie po wpłacie, tylko po wyrobieniu odpowiedniego rake'a
Grając za hajs.
Przy czym o ile dobrze pamiętam masz 2 tyg na wyrobienie $80 bonusów, a 2 Bonus Points to $1 rake. Tylko nie pamiętam ile punktów trzeba nazbierać na następne $8 bonusów.
Witajcie
Witaj elon...., niestety transfer Twoich darmowych środków na 888poker został odrzucony, ponieważ konto nie jest śledzone przez PokerStrategy. Nie ma możliwości tego zmienić.
Oczywiście cały czas możesz zgarnąć darmową gotówkę, rejestrując sę na innym z naszych partnerskich poker roomów.
Cała ich promocja