Przejdź do forum
50$- oszustwo z bon...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] 50$- oszustwo z bonusem?

57 Posty
23 Użytkownicy
0 Reakcje
5,499 Wyświetlenia

Mianowicie: Zdałem Quiz i postepowałem zgodnie ze wskazówkami założyłem konto na Party Poker i później dostałem maila od poker strategy aby przesłac 3 zdjecia : Ja z moim dowodem, jedna strona dowodu, druga strona dowodu
Wszystko było ładnie wysłane i widoczne w dobrej rozdzielczości a weryfikacja niby sie nie powiodła. To jakis przekręt jest żeby tylko zakładać konta z ich polecenia a oni z tego zysk mają?
Jak ktos wie cos na ten temat to byłbym wdzieczny za odpowiedź.
Pozdrawiam.

56 odpowiedzi

Cześć Hajsior.

Weryfikacja o której mówisz jest standardową procedurą.

Wyobraź sobie, że rozdawalibyśmy 50$ bez sprawdzania dokumentów tożsamości - szybko poszlibyśmy z torbami.

Ponad milion rozdanych przez nas darmowych kapitałów startowych mówi chyba samo za siebie - nie ma tutaj żadnej ściemy.

Pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dzięki za odpowiedź ale chyba nie do końca mnie zrozumiałeś. Przesłałem skan dokumentu tożsamości tak jak proszono. Czyli wszystko się zgadzało.

Witaj Adam,

z przykrością informujemy, iż Twoje konto nie przeszło naszych procedur
weryfikacyjnych i w związku z tym nie możemy przesłać 50 $ kapitału
startowego na Twoje konto.

Ważne: przyppominamy, że ze względów bezpieczeństwa nasi pracownicy
nie mogą udzielać szczegółowych informacji na temat weryfikacji
poszczególnych kont. Jednocześnie zapadłe decyzje nie mogą zostać
zmienione oraz nie można się od nich odwołać. Powyższe warunki obowiązują również w przypadku użytkowników, którzy nie otrzymają kapitału na podstawie niepoprawnych decyzji . Jeżeli stało się tak w
Twoim przypadku, przepraszamy za wszelkie niedogodności, które mogły
zostać tym spowodowane.

Może to mi wytłumaczysz?

Napisane przez Hajsior1108 Powyższe warunki obowiązują również w przypadku użytkowników, którzy nie otrzymają kapitału na podstawie niepoprawnych decyzji

Jak dla mnie to już jest lekka przesada, jeszcze parę tygodni temu były przypadki że ktoś nie dostał, potem jakieś tickety wyjaśnianie sprawy i okazywało się że kapitał się należy i został przyznawany.

Ja rozumiem że na kapitał 50$ zrobił się jakiś boom oszustów czy coś, ale według mnie taki zapis jest kompletnie bezsensu, bo teraz musimy polegać na weryfikacji od pokerstrategy wyłącznie. Nie liczy się w ogóle użytkownik

Już widzę jak taka weryfikacja wygląda- "ten jest łysy to pewnie bandzior, ten nieogolony to jakiś menel ten może być normalny ale nie ma co ryzykować, mamy zapis to nam nic nie zrobią"

peace 4all

Witam

Zapis ten chroni nas przed ewentualną pomyłką naszego działu weryfikacji.

Zapewniam Was, że zależy nam na przyznaniu kapitału startowego każdej uczciwej osobie, która się u nas rejestruje.

Oczywiście trzeba polegać na naszej weryfikacji, żeby otrzymać to 50$, ale to naprawdę nic strasznego. W razie jakichkolwiek wątpliwości, osoba ubiegająca się o kapitał startowy musi odbyć krótką rozmowę telefoniczną i po kłopocie.

Tak jak już wcześniej wspominałem, ponad 1.000.000 osób dzięki PokerStrategy.com otrzymało 50$ na start i rozpoczęło swoją przygodę z pokerem.

@Hajsior - podesłałem sprawę do naszego działu security, jutro dostanę odpowiedź na temat tego co się stało.

Pozdrawiam

To może niech do mnie zadzwonią? Okaże się że jestem prawdziwą fizyczna osoba a nie oszustem. Pozdrawiam

sojowyjarz
PokerStrategist

Nagłośniłeś sprawę, to pewnie dostaniesz :)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Rozumiem żebym cos źle podał albo przesłał ale wszystko było ok. Nawet później wszystko dokładnie sobie sprawdziłem. Nie doszukałem się niczego co by mogło wpłynąć na odrzucenie mojej weryfikacji.

No ale zobaczymy co czas pokaże. :)

sojowyjarz
PokerStrategist

Polecam też wyzywając ludzi od oszustów korzystać tylko z jednego konta ps :)

Marjed
Oldschool Grinder

haha
chyba sprawa się wyjaśniła :P

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Jeżeli to było do mnie to nie za bardzo Cię rozumiem. Wiec może wytłumaczysz o co Ci chodzi?

Wyzywanie ludzi od oszustów, czy też nagłaśnienie sprawy, jak to nazywasz sojowyjarzu nie mają żadnego wpływu na decyzję o przyznanie kapitału startowego.

Czasami weryfikacja trwa dłużej i jest bardziej skomplikowana, po prostu trzeba poczekać.

Sprawa, którą wspominasz sojowy - miała miejsce jakiś czas temu, gdy zatrudniliśmy nową pracownicę, która miała prawo się pomylić.

Nie ma żadnej konspiracji panowie, pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

To Panie Jakubie może powiesz mi co mam teraz robić?

Napisane przez Hajsior1108

To Panie Jakubie może powiesz mi co mam teraz robić?

już powiedziałem, po prostu trochę poczekaj - Twoja sprawa jest cały czas w dziale security.

pozdro

Swistak88
Oldschool Grinder

Jeżeli to było do mnie to nie za bardzo Cię rozumiem. Wiec może wytłumaczysz o co Ci chodzi?

Mysle, ze chodzilo mu o to ze piszesz jako Hajsior1108 i kewak :facepalm:

Napisane przez Swistak88

Mysle, ze chodzilo mu o to ze piszesz jako Hajsior1108 i kewak :facepalm:

_thumbsup:

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

A może na tym adresie ip znajduja się dwie osoby grające w pokera?
Sam niestety w domu nie mieszkam i nie tylko ja gram w pokera.
kewak to moja siostra:) tez zdała quiz i czeka na odpowiedź aby przesłać zdjecia dowodu osobistego.
Pozdrawiam szpiegujących:)

A może na tym adresie ip znajduja się dwie osoby grające w pokera?

Sam niestety w domu nie mieszkam i nie tylko ja gram w pokera.

kewak to moja siostra:) tez zdała quiz i czeka na odpowiedź aby przesłać zdjecia dowodu osobistego.

Pozdrawiam szpiegujących:)

Myślę że już za dużo powiedziałeś Hajsior. Zweryfikujemy wszystkie osoby w Twoim domu, które ubiegają się o darmowy kapitał i odezwiemy się drogą mailową.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Ok. Czekam na weryfikacje. Nie mam powodu kłamać więc od razu napisałem.
Pozdrawiam