Ponad tydzień temu zdałem quiz i otrzymałem pierwsze 10$ na konto na Party Poker i teraz chciał bym się dowiedzieć kiedy otrzymam następną ratę tych pieniędzy. Szukałem informacji ale nie mogłem tego znaleźć. Jeśli mógł by mi to ktoś objaśnić albo podrzucić linka to był bym wdzięczny.
Teraz te 10$ to jest pierwsze i ostatnie pieniądze od PS.com. Nastąpiła zmiana w przyznawaniau kapitałów startowych. Obecnie jest to 10$ wypłacane jednorazowo. Oczywiście masz prawo do bonusu od 1 wpłaty, jednak musisz zdeponować własne środki.
Ale kiedy nastąpiła ta zmiana? Kiedy ja się rejestrowałem to pisane było o 50$ więc myślę że skoro załapałem się na tą promocję to powinienem dostać pozostałe pieniądze nawet jeśli później się to zmieniło. Czyż nie?Ale kiedy nastąpiła ta zmiana? Kiedy ja się rejestrowałem to pisane było o 50$ więc myślę że skoro załapałem się na tą promocję to powinienem dostać pozostałe pieniądze nawet jeśli p
"Transfer rozpoczęty
Wszystkie twoje dane zostały zaakceptowane przez nasz zespół. W ciągu następnych 48 godzin możesz spodziewać się pierwszej raty darmowej gotówki na koncie.
Gdy pieniądze zostaną już przekazane, będziesz mógł zacząć grę na jednym z naszych partnerskich poker roomów. Życzymy ci samych sukcesów, w pokerowej karierze." - ten tekst wyświetla się na stronie do której linka dostałem mailem wyraźnie jest napisane że to dopiero pierwsza rata więc kiedy mogę się spodziewać następnych?
Cześć gacek2401!
Zmiany, o których pisał maciasowy (dzięki!) zostały wprowadzone na przełomie sierpnia i września. Dokładny temat z opisanymi zmianami znajdziesz tutaj.
Jeśli chodzi o informacje o darmowej gotówce na Party Poker, to wszystkie informacje znajdziesz pod tym linkiem.
Pozdrawiam.
Żeby nie robić drugiego tematu:
Jeżeli jestem w trakcie otrzymywania 4 raty wcześniejszego bonusu to czy ona jeszcze dojdzie tak jak i 5 rata? Czy wraz ze zmianami raty tracą ważność?
I jeszcze jedno pytanie, wcześniej (tak mi się zdaje - może się zwyczajnie mylę) podczas polecania PS znajomym żeby uzyskać 25$ od ich 100SP oni musieli jeszcze dokonać depozytu.
Teraz nie muszą dokonać depozytu by od ich 100 SP dostać 25$?
Na pierwsze pytanie mogę Ci odpowiedzieć bez żadnych wątpliwości. Raty nie zostaną wstrzymane, ponieważ pierwszą ratę otrzymałeś jeszcze przed wprowadzeniem zmian.
Co do drugiego pytania to według mnie wystarczy, że znajomi wyrobią 100SP (oczywiście tych zwykłych, a nie bonusowych) i dostajesz na konto TAF 25$, ale lepiej, żeby ktoś kompetentny się w tej sprawie wypowiedział, bo nie chcę wprowadzać w błąd ;).
Cześć Mariko46,
jeśli otrzymałeś kapitał startowy z formule 5x10 $, to aby otrzymać kolejne raty musisz spełnić pewne warunki zależne od poker roomu, na którym otrzymałeś te pieniądze. Jeśli spełnisz te warunki, to będziesz mógł otrzymać wszystkie części kapitału startowego, czyli 50 $. Jeśli będziesz miał dalsze pytania związane z kapitałem startowym, to możesz skontaktować się z naszym supportem i napisać ticketa.
Co do pytania o polecanie znajomych, to jeśli zdobędą oni określoną ilość StrategyPoints, to na Twoje konto "Zaproś Przyjaciół" zostanie przelana odpowiednia kwota. Osoby te nie muszą dokonywać depozytu, abyś Ty mógł otrzymać za nie premię.
Pozdrawiam.
to bez sensu wspominać o regule Bankroll Managment jeżeli dostajemy kapitał poniżej istniejącej stawki, jak ja, jako początkujący mam w ogóle taką przygodę zacząć? kolega tak zachwalał, że dostał 50$ (co odpowiadało limitowi NL2), doszedł do ładnej sumy, a ja mam zbankrutować? kolega też powiedział, że to wcale nie sa łatwe pieniądze i pomimo dobrej gry można przegrywać, ale trzeba przetrwać takie momenty, więc równie dobrze, moge ta nauke sobie w dupe wsadzić albo włożyć w to własne pieniądze, a obydwa przypadki jakoś mi się nie uśmiechają
ilu graczy w ogóle z tych 10$ wyszło na cokolwiek? bo z 50$ widze że niezłe forum uzbieraliście i sądze, że wystarczy jeden użytkownik by pokryć wiele osób które przygode zakończyły dość szybko
nic tu po mnie na chwile obecna
Witaj wojtek241885,
PokerStrategy.com to profesjonalna szkoła pokera. W tej chwili dostajesz na naukę $10 i nie wkładając w pokera własnych pieniędzy, możesz go poznać, sprawdzić czy Ci w ogóle poker odpowiada jako forma spędzania wolnego czasu/profesjonalne zajęcie.
Dostajesz tę możliwość za darmo, w dodatku otrzymujesz sporo pożytecznej wiedzy(arty, filmy, forum), która daje Ci możliwość rozwoju - nie tylko pokerowego.
Przykro nam, że nasza oferta nie spełnia Twoich oczekiwań, jednak żywię nadzieję, że mimo tego spróbujesz i przekonasz się na własnej skórze, że warto poświęcić czas na skorzystanie z w/w elementów naszej oferty.
Jeśli masz jakieś pytania, sugestie - nie wahaj się pisać na forum, w poszczególnych działach. Postaramy się pomóc.
Pozdrawiam serdecznie
Na jakie pokerroomy oferowany jest teraz kapitał startowy i czy wszędzie wynosi on 10 dolarów w jednej racie?
Czy są nałożone jakieś blokady (np granie tylko na mikrolimitach, tak jak to było często w przypadku darmowej gotówki dla wszystkich na PaddyPower albo na bet365?)
Witaj danny9393
W tej chwili darmowa gotówka przyznawana jest na PartyPoker, Poker770, William Hill oraz Titan Poker.
Jeśli dodatkowo (niezależnie od otrzymanych pieniędzy) dokonasz wpłaty własnych funduszy, to otrzymasz dodatkowe korzyści - takie jak np. bonus, bonusowe StrategyPoints, czy też wejściówki do freerolli.
Pozdrawiam
Witam.
Zacznę od faktu, że jestem niezwykle wdzięczny za inwestycje w moją edukacje (no jeszcze nic nie dostałem, ale wierze). Nie bardzo wierzyłem w te 50$ bo to szczęka opada by tyle kasy rozdawali w internecie. Bardzo dręczy mnie pewne pytanie związane z tą kwotą 10$...
Zacznę od tego, że nie mogłem wybrać opcji utworzenia konta grającego o prawdziwe pieniądze na PartyPoker bez uiszczenia wpłaty. Zmuszony byłem zrobić konto na Poker770. Niedawno zauważyłem wiele negatywnych komentarzy rzucanych w strone Poker770 i wgl nie rozumiem o co chodzi z tymi punktami zezwalającymi mi na wypłaty (ale jestem przekonany, że kiedyś to ogarnę).
Czy skoro tak trudno ugrać te punkty i tak trudno wypłacić jest pieniądze z Poker770, to czy z kwotą 10$ uda mi sie wgl, cokolwiek wypłacić? W Pokera jestem nie najgorszy, ale z takim saldem i kierując się instrukcjami PokerStrategy, myślę, że może nie być kokosów. 50$ przedstawiało się dużo lepiej - porządne stawki na start = jakiś tam zysk. Nie chodzi o to, że narzekam, że mi mało, myślę, że mogę stracić czas, bo nie zamierzam nic wypłacać z własnej kieszeni. Jestem tylko maturzystą, nie mam za bardzo kiedy iść do pracy. Nie mam nawet własnego konta bankowego, bo po co mi..?
Czy ktoś jest w stanie zapewnić, że jeżeli będę grał to nie stracę czasu?
Witaj Smash360,
Mam problem z odpowiedzią na Twoje pytanie, za sprawą tego, że na wstępie słusznie zauważasz, że dostajesz całkiem pokaźną dawkę materiałów edukacyjnych, a później poddajesz pod osąd pytanie, czy bynajmniej nie jest stratą czasu inwestowanie w zdobywanie nowej wiedzy, umiejętności, czy doświadczeń.
$10 to zasób, który pozwala na skosztowanie pokera. Sam pewnie nie dałbym rady ugrać z tego roll'a, ale są ludzie, którzy potrafili. Z chęcią przeczytałbym, np. na Twoim blogu, że pomnożyłeś te $10.
Ale uważam, że nie to jest teraz najważniejsze.
Osobiście uważam, że najważniejsze jest to, abyś poczuł czym dla Ciebie jest poker. Dla jednych będzie on stratą czasu, dla innych świetnym hobby, dla innych źródłem utrzymania.
Jesteś maturzystą, więc całe życie przed Tobą i pewnie niebawem zostanie na Tobie wymuszone otworzenie konta w banku, oraz w głowie pojawią się pierwsze myśli związane z inwestycjami finansowymi. W życiu nie ma nic za darmo, prędzej czy później trzeba samemu zainwestować, aby móc wyciągnąć coś ze swojej inwestycji. A tylko nielicznym udaje się osiągnąć status "od zera do bohatera".
I moim zdaniem PokerStrategy.com daje Ci możliwość sprawdzenia, czy ta konkretna inwestycja, może być dla Ciebie czymś więcej, niż tylko zabijaniem wolnego czasu.
Z doświadczenia wiem, że poker uczy nie tylko umiejętności odczytywania wartości kart, ale i wielu, wielu przydatnych umiejętności, które przydają się w życiu. Jakich? Masz przynajmniej $10, aby się przekonać... ; )
...oraz wiele artykułów, oraz filmów z PokerStrategy.com.
Życzę Ci powodzenia i chciałbym, abyś przekonał się, że obecność tutaj, to dobrze spędzony czas.
Napisane przez Smash360
50$ przedstawiało się dużo lepiej - porządne stawki na start = jakiś tam zysk.
z 50$ powinieneś grać te same stawki co mając 10$