Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

50$ na start

8 Posty
3 Użytkownicy
4 Reakcje
1,013 Wyświetlenia

Witam. Jestem nowy...jak można wykorzystać te 50$ bonusu na start? Wyskakuje mi taka informacja w dolnym prawym rogu, ale nie potrafię tego bonusa nigdzie aktywować. To jest aktualna sprawa?

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
JoeBlack666
Legacy Member

czesc. Ten bonus to jakas sciema. Ja czekam juz ponad tydzien i sladu po bonusie nie ma. Caly czas wisi tylko informacja ze gotowka zostala przeslana ale nie wiem w jaki sposob chyba przez Poczte Polska:f_biggrin:

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Cześć HappyPinokio,

Zapewne chodzi Ci o taką wyskakującą infromację:

Niestety dla graczy z Polski nie ma teraz ofert ze startowym kapitałem i gdy klikniesz na to powiadomienie, zapewne zostaniesz przeniesiony na stronę z informacją, że aktualnie nie masz dostępnej żadnej oferty.

Oferty z darmowymi pieniędzmi na pokera znajdziesz pod tym linkiem, ale dokładnie przeczytaj ich warunki - nie otrzymasz za rejestrację na nich 50 $, tylko to, co jest napisane na stronie danej oferty.

Możesz też skorzystać ze standardowych bonusów od wpłaty - wszystkie nasze partnerskie pokerroomy są wyszczególnione na tej stronie.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

ok. Dzięki za info.
Od razy zapytam też o te 15$ na skriila. Wszystko zrobiłem tak jak trzeba. Gram sobie teraz na kase na pokerstars, ale tych 15$ nie widać.

Odpowiedz
Cytat
JoeBlack666
Legacy Member

nie wiem nigdy nic nie wplacalem. Pytaj moderatorow

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
spinek
PokerStrategist

@HappyPinokio

A zweryfikowałeś swoją tożsamość na Skrill? Jeśli nie, zrób to, a potem zapytaj support Skrill o bonusowe 15 $.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

zweryfikowałem..dostałem mail że konto zostało zweryfikowane.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

troche to słabe...jeszcze grać nie zaczałem a już mi zaj...no 65$

Odpowiedz
Cytat