Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] 2 pytania depozyt

12 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
554 Wyświetlenia
skrytyweb
Legacy Member

1) Z jakich powodow pokerstars moze odmowic przyjecia bonusu z pokerstrategy? Bo mi podobno odmowili :/ napisalem do supportu p* ale jeszcze nie odp...

2)Jezeli dostane bonus od PS a w danym roomie jest bonus od wplaty dajmy na to 100% to dostaje tez ten bonus?

Pozdro

11 odpowiedzi
Mooris
PokerStrategist

Witaj

1) Sprecyzuj proszę o co chodzi, bo nie bardzo rozumiem - jak to odmówili ?

2) Nie, kapitał startowy nie jest depozytem, więc nie dostaniesz dodatkowo bonusu od pierwszej wpłaty

Pozdrawiam

VictorM
Oldschool Grinder

1. Nie mieszkasz przypadkiem w USA? To jako pierwsze przychodzi mi na myśl.

2. Odpowiedź na drugie pytanie zależy od pokerroomu. Szczegóły bonusów dla osób dostających kapitał startowy znajdziesz tutaj:

https://polska.pokerstrategy.com/quiz/platform/

skrytyweb Autor wątku
skrytyweb
Legacy Member

mieszkam w centrum polski. dostalem takiego ticketa od marzeny ze odmowili i ze mam sobie inny wybrac room z listy :/ tyle wiem napisalem o wyjasnienie ale brak odpowiedzi ?( od P* tez

Drogi skrytyweb,

niestety PokerStars nie zaakceptował przelewu kapitału startowego 50$ na Twoje konto. Niestety nie możemy tego zmienić, gdyż ostateczna decyzja należy zawsze do PokerStars.

Urbi23
Oldschool Grinder

Witam

Niestety, aby otrzymać kapitał startowy będziesz musiał jednak wybrać inny PokerRoom. PokerStars czasami odmawia przyznania kapitału, Twój przypadek nie jest pierwszy. Mają swoje powody.

Pozdrawiam,
Urbi

Edit : W tym wypadku sprawa okazała się prosta. Kapitał możesz otrzymać tylko na platformę, na której zakładasz nowe konto.

skrytyweb Autor wątku
skrytyweb
Legacy Member

napisalem od ich supportu... troche sie wkurzylem bo zdepozytowalem tam juz prawie 500zl....

rusher88
PokerStrategist

Ah, Ty już masz konto na P*?

Jeśli tak, to nie ma możliwości abyś otrzymał kapitał z naszej strony na ten room. Musisz wybrać inny. Takie są warunki bonusu. Tutaj niestety pisanie od ich supportu nic nie da.

skrytyweb Autor wątku
skrytyweb
Legacy Member

Aha no to lipa =)

skrytyweb Autor wątku
skrytyweb
Legacy Member

dobra zalozylem na FTP musze teraz pisac cos do supportu ? czy juz beda wiedziec? pzdr

DeeJay90
Oldschool Grinder

A np jeśli mój brat zarejestruje się z tego samego kompa co ja na pokerstrategy i dostanie bonus a ja go polecę to czy to będzie legalne:)?Chodzi o to że będziemy grać z tego samego kompa.

rusher88
PokerStrategist

Napisane przez DeeJay90
A np jeśli mój brat zarejestruje się z tego samego kompa co ja na pokerstrategy i dostanie bonus a ja go polecę to czy to będzie legalne:)?Chodzi o to że będziemy grać z tego samego kompa.

Nie ma z tym problemu, ale musisz przygotować brata na to, że najprawdopodobniej będzie musiał weryfikować konto, tj. wysyłać zdjęcia swoje i dowodu na maila.

skrytyweb Autor wątku
skrytyweb
Legacy Member

oka dostalem maila ze przelali mi bonus ;) ile od maila czekaliscie na kase od FTP? o 18:30 przyslali