Przejdź do forum
2 konta na ps- 2 in...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

2 konta na ps- 2 inne osoby- jeden sprzet

7 Posty
5 Użytkownicy
3 Reakcje
938 Wyświetlenia
dawidstr
Legacy Member

Hej, dziewczyna chce poklikac w wolnej chwili w na ps. Nie ma jeszcze konta i co w przypadku zalozenia drugiego konta na tym samym internecie i sprzecie do gry ? Jest to dopuszczalne ?

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
pzareba
PokerStrategist

jak by miała swój komputer i korzystalibyscie z jednego łacza internetowego to wtedy tak natomiast dwa konta na tym samym sprzęcie i masz bana na obydwa dozywotnio

Odpowiedz
Cytat
dawidstr Autor wątku
dawidstr
Legacy Member

Potwierdzone info ? Czytalem cos w innych watkach ze moga byc dwa konta pod warunkiem nie korzystania z bonusu powitalnego

Odpowiedz
Cytat
krzysiekmiszcz
Elite Grinder

Najlepiej napisać do supportu

Odpowiedz
Cytat
pzareba
PokerStrategist

Napisane przez dawidstr
Potwierdzone info ? Czytalem cos w innych watkach ze moga byc dwa konta pod warunkiem nie korzystania z bonusu powitalnego

MIałem taką sytuację gdy moja małżonka chciałagrać na Starsach i zapytałem się supportu. Róznica była taka , że mieliśmy dwa laptopy i jedno łacze i w takim przypadku Starsy nie robiły problemów. Natomiast dwa konta na tym samym kompie to pachnie double acount i może skończyć się banem

Odpowiedz
Cytat
Dyszka90
Oldschool Grinder

Pewnie ze możesz na jednym gosdarstwie grac w więcej osób podwarunkiem ze zgłosisz ten fakt do suportu swój nick i nick dziewczyny jeżeli chodzi o poker stars każdy room ma swoją politykę.

Odpowiedz
Cytat
mampokera
PokerStrategist

.

Odpowiedz
Cytat