Przejdź do forum
100$ za przyjaciela...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] 100$ za przyjaciela full tilt

10 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
765 Wyświetlenia

Mam pytanie dotyczące usługi 100$ za przyjaciela. Gram na platformie Full Tilt poker, i jeśli mój "przyjaciel zarejestruję się również na tej platformie to czy otrzymam ten bonus? Pytam ponieważ znalazłem informacje:

"Wypłata pieniędzy za poleconych możliwa jest do tej pory tylko na Mansion Poker, Titan Poker lub PartyPoker. "

Czyli otrzymam bonus pieniężny jeśli mój przyjaciel będzie grał na tej samej platformie co ja? (Full Tilt)

9 odpowiedzi
speedykir
PokerStrategist
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

speedykir napisał
Wszystko jak na dłoni:

https://polska.pokerstrategy.com/home/taf-info/

No dobrze właśnie to czytałem :P i do tego chce się odnieść, w jednym miejscu pisze że to odnosi się do "jednej z naszych partnerskich platform pokerowych", czyli mniemam że jeśli mój przyjaciel wybrał by full tilcie to otrzymam bonus, a w drugim miejscu czytam: "Wypłata pieniędzy za poleconych możliwa jest do tej pory tylko na Mansion Poker, Titan Poker lub PartyPoker". Czyli w sumie nie rozumiem, czy otrzymam bonus jeśli on wybierze platforme full tilt poker czy nie, prosiłbym o klarowną odpowiedź.

speedykir
PokerStrategist

Chodzi o werbowanie poleconych na Poker Strategy,nie na full tilt.

Qsypal
BlackMember

Witaj.

Jeżeli Twój przyjaciel podczas rejestracji na naszej stronie poda Twój login, lub skorzysta z twojego linku referencyjnego, zostanie dopisany jako polecony przez Ciebie. Osoby takie zostają umieszczone na Twojej liście i z czasem jak będą zdobywać punkty, na Twoje konto promocyjne będą przelewane pieniądze. Dopiero z konta promocyjnego, które znajduje się na naszej stronie, możliwa będzie wypłata na konto pokerroomu, którym musi być jeden z powyżej przez Ciebie wymienionych. Skoro grasz na FTP, nic się nie przejmuj Twoje pieniądze nie przepadną. Wystarczy tylko założyć konto na którejś z tych platform, używając naszego kodu i wtedy pieniądze będziesz mógł wypłacić właśnie tam.

Pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dzięki ta odpowiedź w pełni mnie satysfakcjonuje ^^, szkoda jednak że nie można przelać pieniędzy na Full Tilt poker, nie macie w planach w najbliższym czasie umożliwić takiej opcji?

Qsypal
BlackMember

Niestety nic mi na ten temat nie wiadomo ;)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Pytanie dodatkowe: jeśli przeleje pieniądze z bonusu za przyjaciela na jedną z tych możliwych platform, czy będę musiał ugrać na nich bonus zanim je wypłace.

Qsypal
BlackMember

deyon napisał
Pytanie dodatkowe: jeśli przeleje pieniądze z bonusu za przyjaciela na jedną z tych możliwych platform, czy będę musiał ugrać na nich bonus zanim je wypłace.

Będziesz musiał spełnić odpowiednie warunki, zależne od pokerroomu do dokonania wypłaty. Na Titanie jest to np ugranie 2,5k Titan points...

A jak to jest na mansion?