Hej , Wyslalem zaproszenie .
przepracowałem z wirusols kilka godzin i serdecznie polecam trenera! wszystkie zagadnienia omówione szczegółowo, trener ma sporą wiedzę i umiejętność przekazywania jej
Siemanko,zajmujesz się tylko trenowaniem graczy cash'owych cz mtt też wchodzi w grę?Ewentualnie poleciłbyś kogoś do mtt lowstake's.
Poczatek nowego roku, wypadaloby podsumowac co sie dzialo przez ostatnie 12 miesiace.
Nie byl to latwy rok. Zmiana trybu zycia ( z nocek na dzien ), zmiana softu ( starsy,888 itp ) na GG, downswing ktory trwal do konca sierpnia - nie bylo to tak latwe jak zakladalem wczesniej.
Przeciez zmiana z nocek na dzien to nic ciezkiego i powinna dac tylko same plusy. Jak najbardziej jest to prawda,bo na ta chwile nie wyobrazam sobie powrotu na nocki, ale nie jest to tak proste jak mogloby sie wydawac. Wstawanie rano bylo dla mnie katorga z ktora walczylem dobre 2-3 miesiace i nie potrafilem sie przestawic. W koncu jakos to zatrybilo i jestem z tego bardzo zadowolony.
Przejscie na GG tez mi sie wydawalo rzecza latwa do zrealizowania w koncu przez ostatnie lata zmienialem bardzo czesto roomy i na dostosowanie potrzebowalem doslownie miesiaca. I w tym wypadku tez tak bylo jesli chodzi o poruszanie sie po sofcie, automatyzmy itp. Problem polegal na tym ze przy tym wszystkim pojawil sie downswing. Dodajac do tego poziom graczy ktory moim zdaniem jest naprawde niski, frustracja rosla. Z miesac na miesiac moja pewnosc siebie malala i zaczely sie nawet pomysly nad powrotem na stare sprawdzone nocki:) Po 8 miesiacach w koncu puscilo i mam nadzieje ze przynajmniej na jakis czas mam spokoj.
Podsumowujac, rok byl pelen zmian, patrzac na niego do sierpnia byl to jeden z najgorszych moich okresow odkad gram w pokera. W trakcie tego okresu moje wszystkie plany i cele legly w gruzach, bo juz nie bylo szans na ich spelnienie. Wiec gdyby mi ktos powiedzial w sierpniu ze na koniec roku bede mial +90k$ to bym pomyslal ze to jakis wariat. Dlatego patrzac na to co sie dzialo w tym okresie jestem naprawde dumny z tego wyniku jaki udalo mi sie uzyskac na sam koniec. Porownujac to z moimi celami jakie mialem na ten rok, naprawde nie wyszlo to jakos zle. Jedynie do czego moge sie przyczepic to volume na stawkach 5k+. Oczywiscie latwo to wytlumaczyc gorszym runnem i proba zabezpieczenia $$$, ale i tak ta probka powinna byc o wiele wieksza. Dlatego moim glownym celem na rok 2022 jest zwiekszyc volume na 5k+. To by bylo na tyle, trzymajcie sie i z fartem!
Wykersy podzielone na 1k i 5k+. Po odjeciu rake i dodaniu rb od affa wynik za ten rok to 90k$.
Link Text...
Link Text...
Za nami już kilka lekcji, a więc mogę z czystym sumieniem polecić trenera!
Bardzo duża wiedza przekazywana z dużą łatwością, co rzutuje na poprawę wyników w grze w bardzo szybkim tempie. Inwestycja która się zwróci szybciej niż myślicie jak jeszcze ktoś zastanawia się nad treningami.
Gram w pokera wiele lat, to był największy błąd, nie inwestować w wiedze od dużo lepszych, tylko ciułać się po jakimś nl25-50 wiele lat.
Polecam!
Siema, chciałbym skontaktować sie w sprawie współpracy obecnie gram NL25 zoom gg, po przejściu z MTT.