Przejdź do forum
Zwrot kasy za oszus...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Zwrot kasy za oszustwa

6 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
1,758 Wyświetlenia
Rumunus
PokerStrategist

Dzisiaj ku memu zdziwieniu na moim koncie pojawiła się kwota o 35$ większa. Zajrzałem w historii transakcji był przelew "refund" i dostałem maila od supportu na ten temat .

Spoiler

Witam,PokerStars dowiedziała się o rachunki, które naruszenia WarunkówUsług, do potencjalnych kosztem innych graczy. Grałeś przeciwko tymsprawozdań finansowych i wyniku może mieć niekorzystny wpływ.W przypadku takim jak ten to nasza polityka konfiskaty saldaprzestępców i na PokerStars, aby dodać środki w razie potrzeby. Ta rekompensatabasen jest następnie dystrybuowany do graczy potencjalnie poszkodowanych w jak uczciwy sposób,możliwe.Aby potwierdzić swoje kredytowej, należy zalogować się na swoje konto PokerStars, przejdź do"Kasa" na ekranie i kliknij "Historia" przycisk. Twój udział będzie widoczny jako"ZWROT", a następnie kwoty kredytu.Uczciwości gry w serwisie PokerStars ma ogromne znaczenie iodpowiednie działania będą zawsze podejmowane, gdy gracze działają poza Regulaminusług. PokerStars ciężko pracuje, aby policja gry, aby aktywniezapobiec takiej sytuacji. Jednak w przypadkach, gdy okaże się, że zasadynaruszenia miały miejsce, a celem jest zapewnienie, że wszyscy gracze są dotkniętezrekompensowane odpowiednio.Żałujemy, że nie będziemy w stanie odpowiedzieć na pytania, jak konkretnychzostała obliczona kwota kredytu. Podobnie, nie jesteśmy na wolności do identyfikacjikonkretnych gier lub graczy w pytanie. Dość powiedzieć, że przestępcy majązakazano miejscu i nie napotkamy je ponownie.Dziękujemy za kontynuować grę w serwisie PokerStars. Daj nam znać, jeśli nam się udapomóc w dalszych problemów lub pytań.Z poważaniem,Michael JGra Security Team PokerStars

Podejrzewam ,że grałem z rosyjskimi botami satelity sng 3,74. Myślę ,że zagrałem z nimi kilkaset turków i odszkodowanie powinno być większe. Wątpię żebym grał z jakimiś oszustami w cahówkach bo gram ich znikomą ilość.

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
dlrzz
PokerStrategist

Witam,

Polityka PokerStars polega na zwrocie pieniędzy graczom grającym przeciwko oszustom, więc należy tylko cieszyć się z przyrostu bankrolla :)

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
dragoste
PokerStrategist

Generalnie to nie jest tak, że Ci się należy i mają Ci oddać milion $$, bo grałeś z oszustami nosebleedy. Bankroll, który konfiskują dzielą "uczciwie" pośród poszkodowanych graczy. Z resztą napisali to w tej wiadomości. Czyli zapewne podział jest według jakiejś wartości ważonej zależnej od ilości gier oraz stawek.

Widzę, że ta wiadomość, to chyba w translatorze tłumaczona. Bardziej zrozumiała by była w oryginalnej wersji. ;)

Odpowiedz
Cytat
Rumunus Autor wątku
Rumunus
PokerStrategist

Nie jestem w 100% pewien ,ale myślę ,że chodzi o tych graczy.
http://pokerprolabs.com/DonnaOlga/PokerStars

http://pokerprolabs.com/nikolEvt/PokerStars

Zauważyłem to już wcześniej i spodziewałem się ,że może coś z tego wyniknąć. Spójrzcie na profit tych graczy w sng i na dzień w którym ostatnio grali. Dziwne dla mnie było ,że grali bez przerwy po koło 20 stołów praktycznie 24/7 nikt normalny tyle by nie dał rady grać. Jeden gracz z Białorusi drugi z Rosji i obaj skończyli grać 14 grudnia z profitem po ponad 6k w 90 dni na stawkach głownie 3,74. Może wyciągam pochopne wnioski ,ale myślę ,że to boty były. Może jeszcze dostanę kasę za drugiego.

Odpowiedz
Cytat
dlrzz
PokerStrategist

Napisane przez dragoste
Generalnie to nie jest tak, że Ci się należy i mają Ci oddać milion $$

Jeśli to było a propo mojego komentarza, to napisałem tylko, że należy się cieszyć ze zwróconych pieniędzy, a nie że komuś się należał zwrot :)

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
dragoste
PokerStrategist

@dlrzz, nie sugerowałem się Twoim postem, chodziło mi o to, że Rumunus napisał, że według niego powinien dostać większe "odszkodowanie". Chciałem mu uświadomić, że to nie do końca jest odszkodowanie, tylko zwrot na miarę możliwości, czyli podzielony skonfiskowany BR. P* nie ma obowiązku nic od siebie dorzucać. Natomiast sam BR na pewno nie odzwierciedla szkód, jakie ponieśli gracze z nimi grający, ponieważ właściciele botów na pewno systematycznie wypłacali kasę, a zostawiali tylko tyle, żeby móc grać.

Odpowiedz
Cytat