Dzisiaj ku memu zdziwieniu na moim koncie pojawiła się kwota o 35$ większa. Zajrzałem w historii transakcji był przelew "refund" i dostałem maila od supportu na ten temat .
Spoiler
Witam,PokerStars dowiedziała się o rachunki, które naruszenia WarunkówUsług, do potencjalnych kosztem innych graczy. Grałeś przeciwko tymsprawozdań finansowych i wyniku może mieć niekorzystny wpływ.W przypadku takim jak ten to nasza polityka konfiskaty saldaprzestępców i na PokerStars, aby dodać środki w razie potrzeby. Ta rekompensatabasen jest następnie dystrybuowany do graczy potencjalnie poszkodowanych w jak uczciwy sposób,możliwe.Aby potwierdzić swoje kredytowej, należy zalogować się na swoje konto PokerStars, przejdź do"Kasa" na ekranie i kliknij "Historia" przycisk. Twój udział będzie widoczny jako"ZWROT", a następnie kwoty kredytu.Uczciwości gry w serwisie PokerStars ma ogromne znaczenie iodpowiednie działania będą zawsze podejmowane, gdy gracze działają poza Regulaminusług. PokerStars ciężko pracuje, aby policja gry, aby aktywniezapobiec takiej sytuacji. Jednak w przypadkach, gdy okaże się, że zasadynaruszenia miały miejsce, a celem jest zapewnienie, że wszyscy gracze są dotkniętezrekompensowane odpowiednio.Żałujemy, że nie będziemy w stanie odpowiedzieć na pytania, jak konkretnychzostała obliczona kwota kredytu. Podobnie, nie jesteśmy na wolności do identyfikacjikonkretnych gier lub graczy w pytanie. Dość powiedzieć, że przestępcy majązakazano miejscu i nie napotkamy je ponownie.Dziękujemy za kontynuować grę w serwisie PokerStars. Daj nam znać, jeśli nam się udapomóc w dalszych problemów lub pytań.Z poważaniem,Michael JGra Security Team PokerStars
Podejrzewam ,że grałem z rosyjskimi botami satelity sng 3,74. Myślę ,że zagrałem z nimi kilkaset turków i odszkodowanie powinno być większe. Wątpię żebym grał z jakimiś oszustami w cahówkach bo gram ich znikomą ilość.