Przejdź do forum
Zoom Poker wystarto...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Zoom Poker wystartowal:)

595 Posty
201 Użytkownicy
0 Reakcje
93.1 K Wyświetlenia
ninusss
Oldschool Grinder

Napisane przez Asineczek
oczywiscie jak to Jokerstars, AA poskladal mi koles 10 6.... najpierw przyszla mu para 10 a potem jeszcze dwie 6 na turn i river...

natomiast ja poskladalem AA z czterema 8semkami....

nie przestaje mnie zadziwiac sortowanie kart na tym roomie...

hmmmmmm so interesting! a jak myslisz dlaczego AA nie ma 100% na wygranie rozdanie preflop?

Napisane przez szydlos
wnerwiające sytuacje na tym ZOOMIE dziś 2 razy przejeb.... AA raz moje 3 bet all sprawdził koles z 33 i flop spada 3 i -50$, pozniej moje AA przegrywa z QQ jak zawsze ruska.Na river Q i -100$.I JAK TU ŻYĆ?odrobiłem straty i kończe jak narazie z ZOOOOOOOOMEMMMM, wolę HU

jak myslisz, jak bardzo sie wszyscy tym przejeli?

Odpowiedz
Cytat
szok38
Elite Grinder

Kolejna wersja HM1 :
http://www.holdemmanager.com/Downloads/HmUpdate_Release_1.12.10_04Apr2012.exe

Do przetestowania dla cierpliwych , bardzo cierpliwych ...
Ja osobiście się poddaję , mam w tej chwili 3 trackery PT3 , PT4 , HM1 ... i serdecznie dość kopania się z koniem .

Odpowiedz
Cytat
TimotheeS
Elite Grinder

Napisane przez szok38
Kolejna wersja HM1 :
http://www.holdemmanager.com/Downloads/HmUpdate_Release_1.12.10_04Apr2012.exe

Do przetestowania dla cierpliwych , bardzo cierpliwych ...
Ja osobiście się poddaję , mam w tej chwili 3 trackery PT3 , PT4 , HM1 ... i serdecznie dość kopania się z koniem .

?

http://forums.holdemmanager.com/releases/213621-internal-beta-version-zoom-support-hm1.html

ja zainstalowałem w/g instrukcji powyższe i śmiga pięknie.
jedyne czego nie zrobiłem zgodnie z zaleceniami, to nie założyłem nowej bazy danych - uświadomiłem sobie to dopiero w trakcie instalacji, ale na szczęście nic mi się nie spieprzyło :)

(podobno jest jakiś problem z tym beta version dla XP-ków, ja mam W7 i nie było żadnego problemu)

Odpowiedz
Cytat
szok38
Elite Grinder

Napisane przez TimotheeS

?

http://forums.holdemmanager.com/releases/213621-internal-beta-version-zoom-support-hm1.html

jedyne czego nie zrobiłem zgodnie z zaleceniami, to nie założyłem nowej bazy danych - uświadomiłem sobie to dopiero w trakcie instalacji, ale na szczęście nic mi się nie spieprzyło :)

(podobno jest jakiś problem z tym beta version dla XP-ków, ja mam W7 i nie było żadnego problemu)

Thx Timo za info . W takim razie trzeba będzie spróbować , choć od razu wyczuwam potencjalne problemy z powodu XP .

Odpowiedz
Cytat
TimotheeS
Elite Grinder

hhehe
małe sprostowanie - po wczorajszym ( u mnie dzisiejszym :D) update P* hud przestał działać, ale ręce dalej trackuje, wykresy i statystyki robi :)

Odpowiedz
Cytat
szok38
Elite Grinder

Napisane przez TimotheeS
hhehe
małe sprostowanie - po wczorajszym ( u mnie dzisiejszym :D) update P* hud przestał działać, ale ręce dalej trackuje, wykresy i statystyki robi :)

This !
Na jeden update Trackera mamy cztery takowe P* . Wyścig do jednej bramki :D

Odpowiedz
Cytat

Dziwne bo ja dziś użyłem tego patcha i po uruchomieniu p* jako administrator wszytko ślicznie śmiga [win7]

Odpowiedz
Cytat
TimotheeS
Elite Grinder

Napisane przez Yasiu7
Dziwne bo ja dziś użyłem tego patcha i po uruchomieniu p* jako administrator wszytko ślicznie śmiga [win7]

zobaczę później jeszcze raz w takim razie

Odpowiedz
Cytat

Pewnie powtórne spatchowanie pomoże ;)

Odpowiedz
Cytat
trzysiek
Oldschool Grinder

WRRRRRRRRRRRRRR też Wam średnio raz na jakieś 250 handów wyskakuje error hm2 i trzeba go restartować? (nigdy tak nie miałem, zanim nie przeszedłem na zooma)

Odpowiedz
Cytat
TimotheeS
Elite Grinder

Napisane przez Yasiu7
Pewnie powtórne spatchowanie pomoże ;)

wiesz, akurat hud nie jest tu dla mnie niezbędny, bez niego na nl25sh i tak mi się dobrze gra, bardziej mi zależało na trackowaniu tych rąk żebym miał podane wyniki ogólne :)
Ale jak jest opcja by był HUD to zawsze lepiej mieć niż nie mieć.

Odpowiedz
Cytat
Qbaloz
PokerStrategist

Też Wam zaczęły występować problemy po tym jak ręce z zooma nie są widziane jako zoom poker tylko normalne ręce? Nie mogę w czasie gry zupełnie przeglądać ostatnich rozdań za pomocą HM2, bo od razu wyskakuje mi błąd i program się zawiesza.

Odpowiedz
Cytat
szok38
Elite Grinder

Prawdę mówiąc Timo miał rację - HM1 śmiga jak złoto . Ale to już chyba nie jest żadna sensacja ?

Odpowiedz
Cytat
ninusss
Oldschool Grinder

Napisane przez trzysiek
WRRRRRRRRRRRRRR też Wam średnio raz na jakieś 250 handów wyskakuje error hm2 i trzeba go restartować? (nigdy tak nie miałem, zanim nie przeszedłem na zooma)

nie, u mnie smiga elegancko

Odpowiedz
Cytat
ultraplazmator
Oldschool Grinder

coś tam mi importuje, ale nie mam huda. Moze to przez to ze nie czytalem tego co tam napisali w linku od Timo i poprostu zainstalowalem bez zadnych ceregieli ?(

Odpowiedz
Cytat
MaNTissS
Elite Grinder

Napisane przez TimotheeS

?

zrobilem krok po kroku jak kazali, i teraz nawet hm sie nie wlacza :facepalm: (jest caly czas initialazing database)

mial ktos podobny problem?

Odpowiedz
Cytat
TimotheeS
Elite Grinder

Napisane przez MaNTissS

Napisane przez TimotheeS

?

zrobilem krok po kroku jak kazali, i teraz nawet hm sie nie wlacza :facepalm: (jest caly czas initialazing database)

tak jak mówiłem, ja nie założyłem nowej bazy jedynie i było git. Nie miałem żadnych problemów, więc nie pomogę, ale słyszałem, że ktoś już też miał podobny problem z bazą danych.

Odpowiedz
Cytat
szok38
Elite Grinder

Napisane przez MaNTissS

Napisane przez TimotheeS

Też mi śmiga na starej bazie(wersja z 03.04- przedostatnia ). Odpalam HM i P* jako administrator i musiałem dokonać tej zamiany aby działał Hud na nl10sh(w : C:\Program Files\RVG Software\Holdem Manager\Config\ZoomTables.xml )

Оригинал пользователя Romellow

"To fix:

replace line
<ZoomTable Name="Donati" TableSize="6" GameType="ZoomNLHoldem" PokerGame="TexasHoldem" />

with line:
<ZoomTable Name="Tamariwa" TableSize="6" GameType="ZoomNLHoldem" PokerGame="TexasHoldem" />

Tobie ManTisss chyba mieli starą bazę(proces może trwać dość długo , jeśli ma się w niej sporo rąk )?? Bo jeśli nową , to bardzo dziwne .

Odpowiedz
Cytat
Bono1987
Oldschool Grinder

Napisane przez MaNTissS

Napisane przez TimotheeS

?

Ja miałem identyczny problem i musiałem zpatchować starszą wersją by ponownie mi zaczął działać wogóle HM . Próbowałem restartować kompa i nic nie dało, więc sobie dałem spokój, może na kolejnej wersji mi śmignie....

Odpowiedz
Cytat
piotrekbc
PokerStrategist

Jak duze macie swingi na zoom FR micro? Np. NL5? chodzi zarówno o up- jak i downswingi.

Odpowiedz
Cytat