Odwiedź najlepszą szkołę pokera na świecie!
Napisane przez Cornil
OK znalazłem na forum PT3, że jest problem z HUDem dla zooma dla Visty 32, lub 64 bitowej, tak więc trzeba będzie poczekać na poprawkę.
Wiecie cos wiecej, bo mnie nadal HUD nie smiga
Przez pierwsze 2 sesje Badawacze:P malem dosyc tego zuma jakeis -12 bi na nl2 troszke meiszalem nl 5 ale nie szlo
ale tearz zaczalem grac proste abc bez zadnych chytrych zagran i musze powiedziec ze jest to super sprawa i mozna na tym spokojnie ladna kase czesac przy odrobinie szczescia
nawet na nl 2
nawet na nl2 można trzepac kase ? Z tego co słyszalem strasznie zaregowany limit, ciezko cokolwiek ugrać.
Napisane przez MightySparow
nawet na nl2 można trzepac kase ? Z tego co słyszalem strasznie zaregowany limit, ciezko cokolwiek ugrać.
♠_thumbsup:
nl2 jeszcze ujdzie ale na nl5 to masakra sami pro... czytają board świetnie, zakresy rowniez, zaden blef nie wejdzie, zrobia call down z 22 na boardzie 9TJQ za pół stacka bez pozycji nie wiem czy jakies time tellsy czy po prostu sa tak zaawansowani
no ciezko, ciezko. Ponoc poziom Zooma rowny jest zwykłym stawkom razy 100 - nl2 zoom = nl200
Niech ktoś kto ma już trochę rąk poda średnie statystyki z FR nl2. Thx
Fajnie sie gra, ale czemu zawsze jak mam qq to ktos ma kk, jak mam kk to ktos ma aa a jak mam aa to wiadomo, ze w plecy
Przydaly by sie turnieje zoom.
Napisane przez mira901
A czemu HM2 nie pobiera mi rąk z zooma?![]()
Najnowsza wersja HM...
This: http://forums.holdemmanager.com/hm2-releases/173811-internal-pre-release-version-stars-fix.html
Ale na własne ryzyko.
Czy jest możliwość zrobienia sit out i zobaczenia do końca rozdania tak jak to było na rushu?
Napisane przez tursows
Czy jest możliwość zrobienia sit out i zobaczenia do końca rozdania tak jak to było na rushu?
Pasujesz trzymając lewy ctrl, wtedy przeniesie Cie do nowego stolu dopiero po zakonczeniu rozdania.