Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

zmulone PS

13 Posty
8 Użytkownicy
10 Reakcje
1,522 Wyświetlenia

siema tez wam dzis muli PS ? Jakos slabiej grafika dziala...

Odpowiedz
Cytat
12 odpowiedzi
KochamSzczotePL

Mam ten sam problem. Rano grałem było spoczko. Odpaliłem teraz i po aktualizacji P* tragedia.

Odpowiedz
Cytat
KochamSzczotePL

Pytałem się ludzi z którymi grałem i oni też mają lagi.

Odpowiedz
Cytat
logan22

To chyba problem małego update'u. Miałem to samo. Przeszukałem neta i znalazłem ten wątek https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=462419. Zastosowałem się do tej odpowiedzi: "Mi pomogło uruchomienie starsów w trybie zgodności z XP SP3. Przy pierwszym uruchomieniu wywali Ci Twoje ustawienia i notki, więc musisz sobie tylko skopiować plik user.ini i notes.xml do nowego folderu." Mi to pomogło. Ale najpierw sprawdźcie czy nie wystarczy w ustawieniach "Table Appearance" w zakładce "Animation" dać AURORA GRAPHICS QUALITY na High oraz AURORA AMBIENT ANIMATIONS na Enabled. Ja najpierw zastowałem się do zmiany trybu zgodności. Wywalilo mi wszystkie ustawienia takie jak label'e przeciwników, bet slider, zapisywanie historii itp. A jak zmieniłem Aurore z high na low to znowu mi ścinało. Także, nie wiem czy nie wystarczy włączyć Aurory na high.

Odpowiedz
Cytat
nagusek

Też miałem zamulone zmieniłem Aurora Graphics Quality z Low na High i śmiga.

Odpowiedz
Cytat
KochamSzczotePL

Dzięki spróbuje

Odpowiedz
Cytat
KochamSzczotePL

Dzięki spróbuje

Napisane przez nagusek
Też miałem zamulone zmieniłem Aurora Graphics Quality z Low na High i śmiga.

Działa, dzieki

Odpowiedz
Cytat
adasko99

dzieki ziomeczki :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
lol19899

Napisane przez logan22
... Ale najpierw sprawdźcie czy nie wystarczy w ustawieniach "Table Appearance" w zakładce "Animation" dać AURORA GRAPHICS QUALITY na High oraz AURORA AMBIENT ANIMATIONS na Enabled. Ja najpierw zastowałem się do zmiany trybu zgodności...

Mój dobroczyńco!! Wielkie dzięki!!! Jest normalnie jest tak zaj******e!

Pisałem do pomocy ps i tylko mialem log files wysyłać i czekać aż odpiszą na maila. Jedyne co wysłali mi ankiete.

Macie może jakąś recepte na nie działające hotkeys?
Zauważyłem, że działają mi gdy mamm wyłączony hud, a z włączonym nie jestem, w stanie używać;/

Odpowiedz
Cytat
elusivepl

Dziękuję :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
zie10ny

Zauważyłem, że działają mi gdy mamm wyłączony hud, a z włączonym nie jestem, w stanie używać;/

uruchom PS jako administrator

Odpowiedz
Cytat
lol19899

Piękne dzięki! Taka pierdoła, a takie usprawnienie.

Odpowiedz
Cytat
lol19899

Napisane przez zie10ny

uruchom PS jako administrator

Piękne dzięki!

Odpowiedz
Cytat