Cześć. Czy ktoś z was się spotkał z takim problemem, że P* po wysłaniu do nich prośby o zwiększenie limitów wpłat/wypłat zmniejsza te wpłaty/wypłaty o ponad 50%? Szczerze mocno mnie to podirytowało.
Hej ELENDOR,
Dziwne. Może źle cię zrozumieli? Ja bym napisał jeszcze raz żeby się dowiedzieć o co chodzi.
Pozdrawiam,
Crimson
Oni mi napisali wtedy, że oni na tym tracą. Ale k** co mnie to tak naprawdę obchodzi? Wolę większość $$ trzymać na skrillu niż na roomie. Jak tak dalej pójdzie to się pożegnam ze starsami.
EDIT:
Oczywiście nie omieszkałem napisać, że chyba się jakiś błąd wkradł bo prosiłem o podniesienie a nie obniżenie :yaoming :
Wysłałem też pytanie, dlaczego obniżają zamiast napisać, że powiększenie nie jest możliwe i zostawić mi takie limity jakie były. Jeszcze rozumiem jakby oniżyli o kilka k$ ... ale to co zrobili zakrawa o pomstę do nieba
A jakie masz limity ? Moze 50k $ / miesiac i stwierdzili ze abusujesz mozliwosc wplaty/wyplaty skrill
Miałem 15k a zmniejszyli mi do 7k... nikt nie wie o co chodzi, każdy to widzi po raz pierwszy
cashback? wyrabiales chociaz jakis rake dla nich czy stwierdziles, ze starsy i tak maja to w powazaniu i nie zwroca uwagi na wyplaty depo bez jego obrotu?
Napisane przez kNoq001
cashback? wyrabiales chociaz jakis rake dla nich czy stwierdziles, ze starsy i tak maja to w powazaniu i nie zwroca uwagi na wyplaty depo bez jego obrotu?
tak, cashback. Wyrabiałem rake, ale wydaje mi się że za mało. Ogarne to od listopada i jak nie podnieso do 30k to ich pierdzielem
To co sie dziwisz : ) A pozatym na starsach masz ten cashback na poziomie jakim z 0,4% ?? Niewarto tego robic na jakims roomie Ipoker gdzie masz chyba z 1,2-1,5% ??
Napisane przez tabledestroyer
To co sie dziwisz : ) A pozatym na starsach masz ten cashback na poziomie jakim z 0,4% ?? Niewarto tego robic na jakims roomie Ipoker gdzie masz chyba z 1,2-1,5% ??
Mam 0.7-0.9 więc not bad
Dziwie się, bo gram sng + cash a dalej im mało.
Imo, chyba wszystko wiadomo, przykręcę volume w listopadzie i zobaczymy co powiedzo