Pewnie już był taki temat, ale nie będę szukał. Chodzi mi o jakiś program, który zakrywa ilość własnych pieniędzy przy stoliku.
Pozdrawiam.
Pewnie już był taki temat, ale nie będę szukał. Chodzi mi o jakiś program, który zakrywa ilość własnych pieniędzy przy stoliku.
Pozdrawiam.
tilt bloker chyba tak się nazywał , kiedyś to ściągnołem ale było bezużyteczne bo tylko zakrywało stak
btw czy zakrywanie stacka nie bedzie -EV
(a jak trafisz donka deep i nie bedziesz wiedzial czy ci sie oplaca callnac jego monkey 3bet?)
wytlumacz prosze intencje ktorymi sie kierowales zeby cos takiego zastosowac bo jak dla mnie to troche dziwne...
tiltblocker jest ok, ale tylko dla grających Fixa.
Dla NL jest imo bezużyteczny, bo często musisz wiedzieć jaki masz stack, aby dobrze określić betsizing.
A więc tak:
1. Gram fixa, a nie NL czyli informacja o tym ile mam kasy w stacku jest bezużyteczna.
2. Chcę, żeby program zakrywał tylko mojego stacka, a nie przeciwników.
3. Zakrycie stacka ma na celu poprawienie mojej psychiki czyli żebym nie przejmował się jak ubywa mi kasy po bad beatach i żebym nie zerkał ciągle ile już tam zarobiłem. Jak wiadomo to wszystko jest titlogenne.
4. Z zakrywaniem stacka HUDem cały czas próbowałem, ale mimo wszystko często odsłaniam na chwilę, żeby zobaczyć ile mam. Do tego dochodzi hand replayer, w którym wszystko widać.
skoro przesuwasz statsy zeby sprawdzic, to program Ci nie pomoze, bo rownie dobrze odswiezysz sobie HM albo otworzysz cashier
Napisane przez dybboss
skoro przesuwasz statsy zeby sprawdzic, to program Ci nie pomoze, bo rownie dobrze odswiezysz sobie HM albo otworzysz cashier
Trackera nigdy nie odświeżałem żeby zobaczyć jaki wynik. Z kasjerem bywało różnie, ale już od kilku sesji ani razu nie zaglądałem, więc z tym sobie raczej poradzę. Gorzej z kasą na stoliku.
jak fix to sory, nie pomyslalem o tym, pierwsza mysl - co to za pomysl grajac NL zakrywac sobie kluczowa informacje ♠_cool:
ja bym jednak nic nie zakrywal tylko cisnal i hartowal psyche, po dluzszym czasie sie przyzwyczaisz imo
To zróbcie sobie auto rebuy "if i fall under my initial buy in" i nigdy nie będziecie mieć mniej niż się wkupujecie