Przejdź do forum
Zablokowanie wypłat...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Zablokowanie wypłat i wpłat z P*

6 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
615 Wyświetlenia
Lonke777
PokerStrategist

Hej dostałem od P* taką wiadomość

"Witaj Lonke777!

Informujemy, iż dokonywanie wpłat i wypłat z Twojego konta jest w tej chwili niedostępne z uwagi na powiązanie Twojego konta z graczem, którego konto użytkownika jest przez nas obecnie weryfikowane.

W celu pełnej aktywacji Twojego konta prosimy o przesłanie wyjaśnień odnoście Twoich relacji z graczem "galy73".

W tego typu sytuacjach prośby o wyjaśnienia są standardowo stosowaną przez nas procedurą.

Nie chcemy w związku z tym sugerować żadnego wykroczenia.

Twoje żądanie depozytu nie zostanie zaakceptowane dopóki na Twoim koncie na PokerStars nie zostanie usunięte odpowiednie ograniczenie w związku z powiązaniem Twojego konta z powyższym graczem. Przy każdej próbie złożenia przez Ciebie depozytu będziesz otrzymywał tą wiadomość do momentu wyjaśnienia sprawy. Jak tylko Twoje konto zostanie w pełni aktywowane, otrzymasz od nas powiadomienie o możliwości dokonania na nim wszelkich transakcji na prawdziwe pieniądze.

W razie pytań lub wątpliwości, zapraszamy do kontaktu z nami pod adresem e-mail "PokerStars Security" <security@pokerstars.eu>

Pozdrawiamy

Dział Bezpieczeństwa PokerStars"

O co chodzi? Nieznam gracza, nawet sprawdziem w Hmie nigdy z nim nie grałem ? o co chodzi ?
Co powinienem in odpisać? Zestresowałewm się cała sytuacją.
:C
jakie wyjasnienie skoro nawet nie wiem o kim mowa ? i nigdy z nim nie grałem?

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
Arystes
Oldschool Grinder

A transakcje? Nie przesyłałeś mu albo on tobie na coś/za coś pieniędzy? Może jakiś staking lub zapłata przez Starsy.

Odpowiedz
Cytat

Być może mają jakieś podstawy, by posądzać Cię o multiaccount.

Odpowiedz
Cytat
Lonke777 Autor wątku
Lonke777
PokerStrategist

1. Robiłem raz transfer pieniędzy do innego gracza i to zawrotne 1$

2. Tylko jakie bo multi albo się ma albo się nie ma. a ja go nie mam, przecież to chyba widzą to ip czy czym tam.

Wysłałem im maila, drugiego już pierwszy poszedł na szybko odrazu :pokerface:
Teraz poszedł drugi w którym opisałem wszystkie moje cashouty i chyba najważniejsze od kiedy mam bazę i że nie mam z nim rozegrane żadnej ręki i ubrałem to wszystkie w biurowy bełkot słów, żeby było grzecznie.

Odpowiedz
Cytat
sojowyjarz
PokerStrategist
Odpowiedz
Cytat
Lonke777 Autor wątku
Lonke777
PokerStrategist

WOW, jestem w szoku, konto odblokowane i to już dziś dostałem maila z przeprosinami.

Z drugiej strony, jakiś dziwny ten system bezpieczeństwa jak wystarczy napisać, że nie znam i tyle. :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat