Hej dostałem od P* taką wiadomość
"Witaj Lonke777!
Informujemy, iż dokonywanie wpłat i wypłat z Twojego konta jest w tej chwili niedostępne z uwagi na powiązanie Twojego konta z graczem, którego konto użytkownika jest przez nas obecnie weryfikowane.
W celu pełnej aktywacji Twojego konta prosimy o przesłanie wyjaśnień odnoście Twoich relacji z graczem "galy73".
W tego typu sytuacjach prośby o wyjaśnienia są standardowo stosowaną przez nas procedurą.
Nie chcemy w związku z tym sugerować żadnego wykroczenia.
Twoje żądanie depozytu nie zostanie zaakceptowane dopóki na Twoim koncie na PokerStars nie zostanie usunięte odpowiednie ograniczenie w związku z powiązaniem Twojego konta z powyższym graczem. Przy każdej próbie złożenia przez Ciebie depozytu będziesz otrzymywał tą wiadomość do momentu wyjaśnienia sprawy. Jak tylko Twoje konto zostanie w pełni aktywowane, otrzymasz od nas powiadomienie o możliwości dokonania na nim wszelkich transakcji na prawdziwe pieniądze.
W razie pytań lub wątpliwości, zapraszamy do kontaktu z nami pod adresem e-mail "PokerStars Security" <security@pokerstars.eu>
Pozdrawiamy
Dział Bezpieczeństwa PokerStars"
O co chodzi? Nieznam gracza, nawet sprawdziem w Hmie nigdy z nim nie grałem ? o co chodzi ?
Co powinienem in odpisać? Zestresowałewm się cała sytuacją.
:C
jakie wyjasnienie skoro nawet nie wiem o kim mowa ? i nigdy z nim nie grałem?